V rámci Integrovaného regionálního operačního programu byla vyhlášena výzva na kulturní památky

25.11.2015 18:39

Jde již o třináctou výzvu k předkládání projektů v IROP, vyhlášenou Ministerstvem pro místní rozvoj. Výzva je zaměřena na revitalizaci vybraných památek.

V rámci Integrovaného regionálního operačního programu byla vyhlášena výzva na kulturní památky
Foto: Ministerstvo kultury
Popisek: Ministerstvo kultury

Ministerstvo pro místní rozvoj, které je řídicím orgánem Integrovaného regionálního operačního programu, vyhlásilo dne 23. listopadu 2015 Výzvu č. 13 „Revitalizace vybraných památek“ v rámci Specifického cíle 3.1 „Zefektivnění prezentace, posílení ochrany a rozvoje kulturního dědictví“. Podpořena bude například obnova památek i opatření, zajišťující vyšší bezpečnost návštěvníků, zpřístupnění dosud nepřístupných částí památkově chráněných objektů či modernizace jejich sociálního zázemí. Pro tuto výzvu jsou alokovány celkem tři miliardy korun. Žadatelé mohou podávat žádosti o podporu v období od 30. listopadu 2015 do 31. března 2016. Projektové záměry a žádosti bude možné konzultovat s kontaktními pracovníky Centra pro regionální rozvoj České republiky v jednotlivých krajích, tyto kontakty jsou k dispozici na webových stránkách. Veškeré podrobné informace související s výzvou jsou uvedeny na stánkách Ministerstva pro místní rozvoj.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: 59 procent domácností, které si pořídí fotovoltaiku s baterií, sníží spotřebu minimálně o 20 procent

11:59 ČEZ: 59 procent domácností, které si pořídí fotovoltaiku s baterií, sníží spotřebu minimálně o 20 procent

Číslo týdne