VŠCHT: Česká mladá věda do šuplíku nepatří! Blíží se KRECon2016

20.09.2016 11:19

V Národní technické knihovně se 6. a 7. 10. 2016 uskuteční odborná konference, zaměřená na uplatnění a praktické využití vědeckých výsledků mladých českých výzkumníků. Knowledge, Research & Education Conference 2016 (KRECon)je primárně určena pro studenty technických věd, inženýrství a medicíny, zúčastnit se ovšem mohou i zájemci z jiných oborů.

VŠCHT: Česká mladá věda do šuplíku nepatří! Blíží se KRECon2016
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vysoká škola chemicko-technologická

Kapacity z předních vědeckých pracovišť v České republice i zahraničí odhalí tajemství jejich úspěchu a poradí, jak se vědou uživit a mnohem více. Kromě přednášek na účastníky čeká také společenský večer s multimediální show a hudebním programem.

KRECon je první společná odborná událost platformy Kampus Dejvice (NTK, ČVUT v Praze, VŠCHT Praha, ÚOCHB AV ČR, UK a MČ P6), záštitu nad akcí převzalo MŠMT.

Na Knowledge, Research & Education Conference 2016 probereme aktuální výzvy a budoucnost české mladé vědy. Tématem 6. ročníku je stále aktuální otázka procesu uplatňování inovací a výzkumu do praxe. KRECon se zaměřuje především na mladé výzkumníky – studenty magisterského, doktorandského a postdoktorandského studia do 35 let.

Přednášet a diskutovat s mladými vědci-studenty budou zástupci předních pracovišť z ČR i zahraničí. Mimo jiné Martin Fusek z ÚOCHB AV ČR, Christian Stein z Ascenion, Jiří Nantl z CEITEC nebo Otakar Fojt z Britského velvyslanectví.

Registrace je otevřená ZDE, zvýhodněný poplatek činí pouhých 350Kč a kapacita je omezena!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

22:04 Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

Zvýšení příspěvku na péči, které v pátek odsouhlasila Poslanecká sněmovna, se nevztahuje na nejnižší…