Volkswagen spustil rozsáhlou jarní servisní akci

03.04.2014 10:23

Volkswagen Service připomíná majitelům osobních i užitkových vozů s logem VW, že nastal nejvyšší čas probudit svůj vůz ze zimního spánku a dopřát mu omlazující jarní kúru. Servisní partneři Volkswagen mají v této souvislosti až do 10. května připravenu výhodnou jarní servisní nabídku, zohledňující stáří vozidla.

Volkswagen spustil rozsáhlou jarní servisní akci
Foto: red
Popisek: Volkswagen

Výborný technický stav vozidla je hned po zodpovědném řidiči hlavním faktorem bezpečné jízdy. A nejen to. Špatně udržovaný vůz znamená také ztrátu jízdního komfortu a v neposlední řadě je provoz takového vozu spojen s mnohem vyššími náklady. Některé úkony péče o automobil patří k pravidelné rutině - kvůli kontrole tlaku vzduchu v pneumatikách, doplnění kapaliny v ostřikovačích nebo kontrole funkčnosti osvětlení vozidla zajisté není nutné vyhledávat odbornou pomoc.

 Po náročném zimním provozu je však nezbytné prověřit stav kompletního vozidla a tuto činnost je vhodné svěřit do rukou skutečných profesionálů, stejně jako případné opravy. V rámci výhodné jarní prohlídky zkontrolují technici servisů Volkswagen kromě již výše zmíněných bodů také akumulátor, hladiny provozních kapalin, stírače, brzdovou soustavu, výfukovou soustavu, chladicí soustavu, klínový/rozvodový řemen a klimatizaci.

 Jarní prohlídku je výhodné spojit rovnou s přezutím vozu na letní pneumatiky, které nabízejí lepší provozní vlastnosti, jakmile teploty vystoupají nad 7 °C. Kvalifikovaní servisní pracovníci zajistí nejen výměnu kompletů kol, ale i jejich vyvážení a kontrolu geometrie. Místo opotřebovaných pneumatik doporučí a namontují nejvhodnější pneumatiky pro daný model a zamýšlený druh provozu.

 V rámci služby All Inclusive Pneu Service je poskytováno také očištění, správné ošetření a sezonní uskladnění pneumatik. V případě výměny starých pneumatik za nové převezme autorizovaný servis Volkswagen také veškeré starosti s ekologickou recyklací starých pneumatik.

 Stejně jako pneumatiky je pro bezpečnost mimořádně důležitý dobrý výhled z vozu za každého počasí, který zajistí originální stírače Volkswagen. Jejich chod je velmi tichý a sklo po setření dokonale čisté. Na tom se může podílet i 1 litr koncentrátu originální letní směsi do ostřikovačů, který dostanou zákazníci servisních partnerů Volkswagen jako bonus k sadě originálních stíračů.

 Naprosto dokonalou funkci při maximální životnosti a spolehlivosti nabízejí i další originální díly Volkswagen, jejichž montáž je v autorizovaných servisech samozřejmě prováděna, stejně jako další servisní úkony, přesně podle pokynů a norem výrobce včetně časových jednotek.

 Pro majitele starších vozů jsou připraveny díly Economy, jejichž cena zohledňuje časovou hodnotu vozidla v době opravy. V průměru jsou o 25 procent levnější, přestože splňují veškeré standardy značky Volkswagen na kvalitu a funkčnost. Samozřejmostí je i dvouletá záruka.

 Nejvyšším nárokům na bezpečnost, funkčnost a spolehlivost vyhovuje rovněž Originální příslušenství Volkswagen®, sahající od cestovního kávovaru na espresso, přes dětské sedačky až po důmyslné nosiče jízdních kol. Při vývoji originálního příslušenství bylo dbáno na dokonalou kompatibilitu s vozidlem. Do nabídky bylo navíc zařazeno pouze příslušenství, které úspěšně absolvovalo náročné zkoušky, jimiž musí projít i sériově vyráběné díly.

 Jarní servisní nabídka, která je rozdělena do dvou segmentů (vozy do stáří 4 let a vozy staré 5 let a více), platí od 3.3. do 10.5. u participujících servisních partnerů Volkswagen a u participujících partnerů Volkswagen Užitkové vozy. Vyhledání nejbližšího autorizovaného servisu Volkswagen usnadňuje nová aplikace pro chytré telefony Volkswagen Service App.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

7:02 ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

Česká obchodní inspekce zjistila, že na tuzemském trhu je v nabídce výrobek, který představuje vážné…