Záložna AKCENTA nabízí úrok až 3,2 % ročně

07.06.2014 19:05

AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo zvýšila úrokové sazby u termínovaných vkladů a spořicích účtů. V době, kdy většina bank úroky spíše snižuje, nabízí AKCENTA svým členům až 3,2 % ročně a to bez ohledu na výši vkladu.

Záložna AKCENTA nabízí úrok až 3,2 % ročně
Foto: red
Popisek: Akcenta

AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo zvýšila úrokové sazby u svých korunových spořicích produktů. U tří, čtyř a pětiletých termínovaných vkladů a spořicích účtů navíc došlo ke sjednocení úrokových sazeb, nerozhoduje tedy již výše uložených prostředků. Nejvyšší úroková sazba dosahuje 3,2 % ročně. Tu klienti získají při vkladu na 5 let. Pokud nechají své finance zhodnocovat čtyři roky, získají roční úrokovou sazbu 2,9 %, při tříleté výpovědní lhůtě to jsou potom 2,5 % ročně. 

„Zvýšení úrokových sazeb odpovídá našemu obchodnímu plánu. Věřím, že pro naše členy jsou představené vyšší úrokové sazby potěšující informací a to především v době, kdy většina bankovní i nebankovní konkurence sazby neustále snižuje. Také chceme našim klientům nabídnout jednodušší a přehlednější úrokový lístek, proto jsme v nejžádanějších pásmech, tedy tří, čtyř a pětiletých depozit, přistoupili ke sjednocení úrokových sazeb. Nezáleží tak, jestli si klient uloží tisíc korun nebo milion, vždy dostane stejnou sazbu, která patří k nejlepší na trhu,“ popisuje představené změny Petr Pištěk, člen představenstva a obchodní ředitel AKCENTY, spořitelního a úvěrního družstva. „Více než 90 % všech uzavřených vkladových produktů jsou termínované vklady. Naši členové – klienti je jednoznačně upřednostňují především kvůli jejich pevným úrokovým sazbám a měsíčnímu vyplácení úroků na běžný účet. Mají jistotu, že po celou dobu vkladu jim měsíčně budou vyplaceny stejně vysoké úroky, se kterými mohou dále nakládat,“ doplňuje Petr Pištěk.


Vklady jsou 100% pojištěny podle zákona o bankách, tedy do výše ekvivalentu 100 tisíc eur. Klienti tak nepodstupují riziko, že by o své naspořené finance mohli přijít. Založit si termínovaný vklad mohou zájemci jak na pobočkách v Hradci Králové a v Praze, tak také pohodlně “na dálku“ přes internet. Stačí vyplnit žádost na internetových stránkách www.finance.akcenta.eu . Výhodné služby družstevní záložny AKCENTA využívá již více než 4,6 tisíce členů. Jejich počet vzrostl jen od začátku letošního roku o 12 procent.

Kompletní úrokový lístek najdete zde: http://finance.akcenta.eu/terminovany-vklad.html

O společnosti AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo

AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo je nejmladším členem skupiny AKCENTA, která působí na finančním trhu již více než 16 let. Společnost poskytuje veškeré základní služby tuzemského platebního styku, z nichž většina je poskytována zcela bez poplatků. Svým klientům také nabízí výhodné depozitní a úvěrové produkty. Počet klientů společnosti AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo se neustále zvyšuje, během roku 2013 narostl jejich počet o 30 %.

O skupině AKCENTA

Skupinu AKCENTA tvoří tři samostatné společnosti: AKCENTA CZ, a.s., obchodník s devizami, AKCENTA ENERGIE, a.s., obchodník s elektrickou energií, a AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo. Skupina působí na středoevropském trhu v oblasti obchodování s devizami, obchodování s energií a poskytování bankovních služeb, vkladů a úvěrů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

22:08 AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

V polovině dubna se CHKO Jeseníky sčítaly sovy. Akci pořádala Agentura ochrany přírody a krajiny ČR …