Zaměstnanci Lesů ČR věnovali Českému červenému kříži 200 tisíc korun

06.10.2013 15:12

Letošní červnové ničivé povodně negativně zasáhly do životů tisíců našich spoluobčanů. Lhostejný nezůstal osud těchto lidí ani zaměstnancům státního podniku Lesy České republiky, kteří v dobročinné sbírce mezi sebou vybrali částku ve výši rovných 200 000,- Kč. Výtěžek sbírky byl dnes věnován Českému červenému kříži, který má s pomocí povodní postiženým spoluobčanům prokazatelné, dlouhodobé a bohaté zkušenosti.

Zaměstnanci Lesů ČR věnovali Českému červenému kříži 200 tisíc korun
Foto: lesycr.cz
Popisek: Lesy ČR

Ředitel lesního a vodního hospodářství podniku Pavel Indra společně s pověřenou ekonomickou ředitelkou Katarínou Šafránkovou předal dnes za zaměstnance Lesů ČR symbolický šek ve výši 200 000,- Kč řediteli Úřadu Českého červeného kříže (ČČK) Josefu Konečnému. ČČK využije finanční prostředky darované zaměstnanci Lesů ČR k následné pomoci povodněmi postiženým lidem. Předání symbolického šeku se uskutečnilo v budově ředitelství Lesů ČR v Hradci Králové.

„Uvědomujeme si, jak vážně letošní velká voda zasáhla do životů mnoha lidí i firem. Považujeme proto za chvályhodné, že se naši zaměstnanci rozhodli připojit k všeobecnému úsilí pomoci tam, kde je to potřebné,“ poznamenal při této příležitosti ekonomický ředitel Lesů ČR Michal Gaube, pověřený zároveň řízením podniku.

„Dobročinné aktivity zaměstnanců Lesů ČR si velmi ceníme a ujišťujeme, že darované finanční prostředky budou využity k pomoci těm skutečně nejpotřebnějším. Významně totiž přispějí ke zlepšení životních podmínek povodněmi postižených seniorů, kteří si ve svém věku již sami pomoci nedokážou, a proto je pomoc ze strany jejich okolí velmi důležitá. Zaměstnanci Lesů ČR si za svůj smysl pro odpovědnost a pomoc ostatním zaslouží velké uznání,“ uvedl ředitel Úřadu ČCK Josef Konečný.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lesy ČR

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

19:15 JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

“Na čem nám ujíždějí sousedé” bylo tématem 8. ročníku největší konference cestovního ruchu v České r…