Zoo Liberec: Zoologické zahrady využívají poslední možnost a obracejí se přímo na pana premiéra

16.03.2021 15:16

V pondělí zaslaly Unie českých a slovenských zoologických zahrad (UCSZOO) a Česká asociace zoologických zahrad a akvárií (CZAZA) dopis předsedovi vlády, Andreji Babišovi.

Zoo Liberec: Zoologické zahrady využívají poslední možnost a obracejí se přímo na pana premiéra
Foto: zooliberec.cz
Popisek: ZOO Liberec - logo

S ohledem na to, že předchozí iniciativy obou asociací doposud nepřinesly žádný konkrétní návrh řešení, využívají zoologické zahrady poslední možnost a obracejí se s apelem přímo na pana premiéra. Pokud nedojde k finanční podpoře ze strany státu, zoologické zahrady nebudou od první poloviny tohoto roku schopny zajistit svůj provoz a odpovídající péči o zvířata. Ohrožen je nejen celkový wellfare chovaných zvířat, ale také naplnění poslání a zákonných podmínek, které vyplývají z udělené licence na provozování zoologické zahrady.

Dopis předsedovi vlády Andreji Babišovi:

dopis

dopis

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…