Zoo Plzeň: Okusy pro zvířata - další pomoc pro zoo

28.03.2021 22:33

Zoo Plzeň zkrmuje po celý rok velké množství větví, které slouží jako okus pro kopytníky, opice, hlodavce, klokany a jiná zvířata. Po domluvě lze přijímat tyto druhy dřevin: všechny druhy vrb, nejlépe jíva, jabloň, hrušeň, dub, buk, bříza, jeřáb, osika, borovice.

Zoo Plzeň: Okusy pro zvířata - další pomoc pro zoo
Foto: Zoo Plzeň
Popisek: Zoo Plzeň

Větve musí být čerstvě pořezané, nesmí být chemicky ošetřené. Minimální množství je větší kára a větve by měly být alespoň metr dlouhé. V Plzni a blízkém okolí jsme schopni po domluvě větve odvézt. Jinak prosíme o jejich dovoz. Kontaktní osoba: Miroslava Palacká, tel: 606 310 602.

Stále můžete dovážet vlašské a lískové ořechy, mrkev, jablka, banány, citrusové plody, cukety, dýně, čínské zelí, kedlubny, květák, brokolici, salátové okurky, papriky, pórek, saláty v bednách, taškách či pytlech. Ideálně k budově ředitelství Zoo a BZ v amfiteátru Lochotín (prosíme nenechávejte balíčky u pokladen zoo, nejsou obsazeny!).  Prosíme, nevozte potraviny podléhající rychlé zkáze, v horším stavu nebo jednotlivosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…