Jsem hrdej havloid, napsal slavný zpěvák. A natočil divné VIDEO na téma Andrej Babiš

07.11.2017 8:15

Zpěvák Tomáš Klus se zúčastnil besedy na BusinessClub.cz, kde se mimo jiné vyjádřil k šéfovi hnutí ANO Andreji Babišovi. Jak na něj pohlíží díky své meditaci?

Jsem hrdej havloid, napsal slavný zpěvák. A natočil divné VIDEO na téma Andrej Babiš
Foto: Hans Štembera
Popisek: Písničkář Tomáš Klus

„Já ho totiž vůbec nechápu. Vůbec mu nerozumím,“ řekl úvodem k Andreji Babišovi. „Meditace je jedna z buddhistických praxí. Spočívá v tom, že na svého nepřítele se snažíte pohlížet jako na svého učitele. A Andrej Babiš mě hodně učí trpělivosti,“ sdělil Klus, jenž podle svých slov čte rozhovory s ním.

„V těch nic není. A mně to přijde hrozně neuctivé vůči té společnosti. A když se dostane k moci, může pak říct: Já vám to říkal,“ zmínil Klus. Při meditaci se jej Klus snaží chápat. „Musí tam být motivace, která musí být aspoň trošku lidská. Nevěřím, že zlí lidé jsou celí zlí,“ poznamenal Klus. 

„Nemyslím si, že jsem ho pochopil, ale dostal jsem se k tomu, že to není jeho vina. Je to naše vina. Je to kolektivní vina, že on dostal tu příležitost dostat se tam, kde momentálně je,“ řekl závěrem Klus.

Osobně se prý hlásí k stoupencům ideálů prvního českého prezidenta Václava Havla. „Já jsem takovej ten havloid a jsem na to hrdej. Já jsem hrdej na to, že jsem na seznamu pravdoláskařů,“ řekl Klus. Nikdy se ale nesetkal s lidmi, kteří by neuznávali, že je dobré mít rád dobrého člověka a říkat lidem pravdu. Všichni se prý shodnou na tom, že tohle je správné. 

Původní text ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…