Odsoudili otce, který nabádal holčičku: „Mlať do polštáře a představuj si muslima.“ K tomu dosti drsná slova Petra Hampla

21.11.2017 8:46

Sedmadvacetiletý muž z Benešova, jenž nechal svou dceru tlouct pálkou do polštáře a říkal jí, ať si představí Roma nebo muslima, dostal za toto navádění podmínku. Píše o tom server Lidovky.cz. A již se objevily i první komentáře, konkrétně sociologa Petra Hampla.

Odsoudili otce, který nabádal holčičku: „Mlať do polštáře a představuj si muslima.“ K tomu dosti drsná slova Petra Hampla
Foto: Archiv PH
Popisek: Petr Hampl

Video s dívkou, která buší baseballovou pálkou do polštáře, otřáslo počátkem srpna českým internetem. Muže nyní za to, že dívku naváděl ke zběsilému činu, bude sledovat probační a mediační služba, zároveň mu byl uložen trest odnětí svobody v trvání jednoho roku a podmíněným odkladem na zkušební dobu v trvání tří roků a dohledem. 

Trest muž dostal za to, že ohrožoval výchovu dítěte a podněcoval k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod.

Původní text ZDE

„Tatínek, který povzbuzoval svou malou holčičku k tomu, aby mlátila baseballovou pálkou do polštáře představujícího snědého násilníka, dostal podmínku. Bylo hloupé, že dal průchod své otcovské hrdosti a sdílel to na sociálních sítích. Ale jinak je to skvělý táta. Za pár let bude jeho dceři 14, pak 16, 17... Bude žít v Evropě s rozsáhlými islámskými komunitami, ve kterých bude převažovat přesvědčení, že znásilnit bílou děvku je perfektní služba alláhovi. Ale tuším, že jestli to někdo zkusí na tuhle holčičku (vlastně už slečnu), bude mluvit o štěstí, když skončí jenom s rozkopanými koulemi,“ poznamenal Hampl.

„Schválně to srovnejte s vysokým evropským úředníkem panem Landenburgem, který svou dceru vedl k tomu, že migranti jsou něžní, citliví hoši a potřebují hlavně pochopení. Takže ji jeden z těch traumatizovaných chudáků surově zmlátil, znásilnil a nakonec utopil. Otec měl starost hlavně o to, aby se to neobrátilo proti migrantům. Kterému z těch otců záleží na jeho dítěti? Který z nich si zaslouží víc úcty?“ zeptal se závěrem.

Celý příspěvek Petra Hampla:

Tatínek, který povzbuzoval svou malou holčičku k tomu, aby mlátila baselovou pálkou do polštáře představujícího snědého násilníka, dostal podmínku. Bylo hloupé, že dal průchod své otcovské hrdosti a sdílel to na sociálních sítích. Ale jinak je to skvělý táta. Za pár let bude jeho dceři 14, pak 16, 17... Bude žít v Evropě s rozsáhlými islámskými komunitami, ve kterých bude převažovat přesvědčení, že znásilnit bílou děvku je perfektní služba aláhovi. Ale tuším, že jestli to někdo zkusí na tuhle holčičku (vlastně už slečnu), bude mluvit o štěstí, když skončí jenom s rozkopanými koulemi. Schválně to srovnejte s vysokým evropským úředníkem panem Landenburgem, který svou dceru vedl k tomu, že migranti jsou něžní citliví hoši a potřebují hlavně pochopení. Takže ji jeden z těch traumatizovaných chudáků surově zmlátil, znásilnil a nakonec utopil. Otec měl starost hlavně o to, aby se to neobrátilo proti migrantům. Kterému z těch otců záleží na jeho dítěti? Který z nich si zaslouží víc úcty?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…