Przníte české děti! Poslanec Volný, profesí učitel, bouchl vzteky nad inkluzí

21.03.2019 21:38

Poslanec Lubomír Volný sice již není členem hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomia Okamury, ale podle všeho nehodlá mlčet. Tentokrát se rozepsal o „zprzněných českých dětech“. Kdo je zprznil? Podle Volného tak učinili zastánci liberální demokracie.

Przníte české děti! Poslanec Volný, profesí učitel, bouchl vzteky nad inkluzí
Foto: repro/ČT
Popisek: Lubomír Volný

Lubomír Volný má za to, že každé dítě má právo na to, zažít úspěch. Je však také přesvědčen, že kvůli inkluzi jsou některé české děti odsouzeny k tomu, aby dostávaly ochutnat jen jeden neúspěch za druhým.

Anketa

Pomůže ODS vyloučení Václava Klause ml.?

6%
94%
hlasovalo: 10512 lidí

„Týrání zdravých i nemocných děti ve jménu STUPIDNÍ ‚liberálně demokratické‘ demagogie. Je čas s tímto týráním dětí, rodičů, učitelů i přirozeného běhu věcí skoncovat. Život není nikdy 100% fér a startovací čára nebude nikdy 100% ‚spravedlivá‘. To ovšem neznamená, že se musíme všichni kolektivně týrat snahou popírat přírodu. Uměli jsme pomoci životem těžce zkoušeným dětem k maturitě i k vysokoškolskému vzdělání v systému našeho dokonale propracovaného speciálního vzdělávání. Vraťme se k tomu, co jsme uměli, umíme a co nám záviděl celý svět. I nemocné děti musejí mít šanci na úspěch a ten při takto ZPRZNĚNÉ ‚inkluzi‘ nikdy nezažijí,“ napsal poslanec.

Podle Volného si musíme přiznat, že v naší společnosti žijí i nemocné děti, a když si to přiznáme, měli bychom si prý také přiznat, že dávat je za každou cenu do jedné skupiny s dětmi zdravými těmto nemocným dětem škodí.

Takovéto spojování zdravých a hendikepovaných dětí považuje Volný doslova za týrání, které by se podle jeho názoru mělo přísně trestat.

Někteří diskutující dali Volnému za pravdu. Najdou se debatéři, kteří považují inkluzi za nebezpečnou „jízdu“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…