Havlová (Úsvit): Doprava, doleva? Ne, přímo za nosem, za změnou systému

07.10.2013 10:34

Pravice nebo levice? Co je vlastně doprava, a co doleva? Zprofanovaná slova, která v předvolební kampani ztrácí svůj smysl. Levice slibuje pomoc a lepší podmínky živnostníkům a podnikatelům, naopak pravice se vrhá na sociálně slabé a slibuje sociální jistoty.

Havlová (Úsvit): Doprava, doleva? Ne, přímo za nosem, za změnou systému
Foto: red
Popisek: Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury

Všichni chtějí spravedlivý stát a nezávislou justici, zajistit nová pracovní místa, kvalitní zdravotní péči a školství, a hlavně nezvyšovat daně. Lži, lži a zase lži. Proč nám to nepředvedli, páni politici, už dávno. Měli na to celých třiadvacet let. Za tu dobu se naučili neříkat pravdu, obcházet zákony, přelévat peníze na svá konta v zahraničí a před volbami nám mazat med kolem huby. Sami se ani v reálném světě nikdy nepohybovali a jejich myšlení už nemá ani s levicí, ani s pravicí, nic společného. Zajímají je jen jejich korýtka, a když jim je někdo bere, tak kolem sebe kopou a kvičí.

A běda, když si někdo dovolí poukázat na jejich nešvary. Neštítí se likvidovat všechno a všechny, kteří ještě našli tu drzost, se proti tomu postavit. Jsme opravdu tak hloupí, nebo v nás ještě přežívá falešná poslušnost z totalitního režimu. Jediné, co dokážeme, je nejít k volbám. Protože dnes už nemusíme, není to povinnost.

Jsme opravdu národ, který potřebuje cukr (před volbami) a bič (po volbách)? Na co ještě čekáme, když nečinně přihlížíme, jak pár jedinců bojuje s větrnými mlýny? V tu chvíli závidím Romům jejich pospolitost. Kdy konečně občané této republiky dostanou rozum a půjdou vhodit jediný papírek do urny, který by změnil jejich život. Pokud nedozrál čas na změny, pak ani úroda nedozraje, a potom si nestěžujte, že jíte nezralé ovoce.

Proto můj názor na závěr: „Ani pravici, ani levici, ale slušné lidi, kteří chtějí změnu.“

Tagy: Havlová, Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury, kraj Moravskoslezský, předčasné volby

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Úsvit přímé demokracie

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bartošek (KDU-ČSL): Prodej méně nebezpečných drog podrobíme kontrole

12:05 Bartošek (KDU-ČSL): Prodej méně nebezpečných drog podrobíme kontrole

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k opatřením proti HHC a podobným drogám.