Havířovský magistrát má nový navigační systém

02.04.2013 19:45

Od 1. dubna byl na webových stránkách města Havířova uveden do provozu navigační systém magistrátu.

Havířovský magistrát má nový navigační systém
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

Má sloužit především lidem, kteří potřebují něco na úřadě města zařídit. Ti si tak mohou například přímo z domu zjistit, kde svou záležitost vyřídí, případně kam jsou pozváni na jednání. Informační systém vyhledává podle čísla kanceláře nebo podle jmen a je propojen s webovou sekcí Kontakty, kde jsou pracovníci magistrátu zařazeni podle jednotlivých odborů.
 
Z praxe víme, že mnozí příchozí na magistrát se nechtějí ptát pracovnice na informacích ve vestibulu MMH, kam mají jít, a pak po chodbách magistrátu bloudí. Navíc na vyřízení svých záležitostí se lidé mohou objednat i mimo úřední dny, kdy informace ve foyer v provozu nejsou.
 
V další fázi bude navigační systém propojen na webových stránkách s kapitolou Potřebuji vyřídit tak, aby občan získal ke své záležitosti všechny potřebné informace. Například instrukce, které dokumenty bude potřebovat, formuláře k vyplnění a navigaci do kanceláří, které danou agendu realizují.   

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: havirov-city.cz

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

16:29 Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

Letní program akcí stezky Industry Open startuje v polovině května. Návštěvníkům se po loňském úspěc…