Veřejnost rozhodla, že Havířov je společensky odpovědné město

03.04.2013 13:25

Havířov je společensky odpovědné město. Svědčí o tom počet odevzdaných hlasů ve třetím ročníku Ankety společenské odpovědnosti, kterou pořádá každoročně obecně prospěšná společnost Institut společenské odpovědnosti.

Veřejnost rozhodla, že Havířov je společensky odpovědné město
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

Havířov v kategorii město/obec získal 3. místo hned za ostravskou městkou částí Poruba a prvním Třincem. Třetí ročník ankety byl zároveň prvním, který byl pořádán jako mezinárodní - účastnily se i společnosti a instituce ze Slovenska.
 
 "Vážíme si tohoto ocenění o to více, že se jedná o společenskou odpovědnost města vůči lidem, kteří v něm žijí, pracují, bydlí. Jsem rád, že obyvatelé Havířova dobře chápou úsilí radnice o férové chování vůči společnosti i vůči životnímu prostředí, vůči lidem samým. Snažíme se, aby se v našem městě pořád něco dělo, měnilo k lepšímu, aby tady lidem bylo alespoň trochu dobře a bylo o ně ze společenského hlediska postaráno. Za jejich hlas pro Havířov děkujeme," řekl k ocenění primátor Havířova Zdeněk Osmanczyk.
 
Třetího ročníku Ankety společenské odpovědnosti se účastnilo celkem 353 firem, obcí a neziskových organizací v 6 kategoriích včetně kategorie Zahraniční účastníci. Lidé v anketě odevzdali bezmála 40 119 platných hlasů. Slavnostní vyhodnocení ankety proběhlo v úterý 26. března 2013 v Domě kultury města Ostravy, kde primátor Havířova Zdeněk Osmanczyk ocenění převzal.      

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: havirov-city.cz

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

11:17 Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

V rámci příprav oslav 90. výročí založení Botanické zahrady Petra Albrechta v Prostějově, které se u…