BPI: V právním oddělení ČT je zaměstnána JUDr. Polednová-Brožová?

11.10.2017 22:30

Česká televize podala trestní oznámení na naši stranu, Blok proti islamizaci – Obrana domova. Obsah trestního oznámení nám není znám, nemůžeme se tedy k němu nijak vyjádřit.

BPI: V právním oddělení ČT je zaměstnána JUDr. Polednová-Brožová?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Blok proti islámu

Můžeme se vyjádřit jen k našemu volebnímu spotu. Zvažovali jsme, co je možno vtěsnat do 30 s. Padaly návrhy, abychom ukázali průběh rituální halal porážky (dhabíha), kamenování, nebo bičování žen, které jsou každodenní součástí života v muslimských zemích. Padaly také návrhy, abychom připomněli nějakým krátkým záběrem řádění frustrovaných dodávek na pěších zónách evropských měst, případně důsledky multikulturního obohacení účastníků koncertu v klubu Bataclan. Nakonec jsme ale zvolili velmi střízlivý scénář, ve kterém pouze upozorňujeme na to, že náš sociální systém není v žádném případě schopen postarat se o desetitisíce ekonomických migrantů, k jejichž přijetí nás nutí nikým nevolená Evropská komise.

Podle vyjádření rakouského ministra vnitra Wolfganga Sobotky až 90% z nelegálních migrantů nemá žádné vyhlídky na získání práce v Rakousku, proto končí na dávkách vyplácených státem. Obdobná situace je v Německu. A právě před tím jsme v našem volebním spotu varovali.

Neoddělitelnou součástí islámu je přísné dodržování práva šaría, které je v muslimských zemích závazné i pro tzv. káfiry, tedy nemuslimy. Podle oficiálních průzkumů v západoevropských zemích požaduje zavedení práva šaría až 80% všech lidí, hlásících se k islámu. I v České televizi zazněl požadavek představitele muslimské obce, aby muslimům bylo povoleno „žít podle jejich práva“. Připomínáme, že velký senát Evropského soudu pro lidská práva již před více než 14 lety vynesl rozsudek (13. února 2003), že islámské právo šaría je neslučitelné se zásadami Evropské unie. Především v porušování rovného postavení mužů a žen, v zasahování do trestního řádu a nadřazování náboženských nařízení našim zákonným normám.

Již 14 let mají všechny státy EU povinnost trestně stíhat každého, kdo veřejně prosazuje zavedení práva šaría v kterémkoliv státě EU.

Konzultujeme s našimi právníky možnost podání trestního oznámení na Českou televizi pro trestný čin křivého obvinění § 345 (3) a),b),c),d), případně pro trestný čin maření přípravy a průběhu voleb § 351.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Munzar (ODS): Snaze občanů o vlastní bydlení by stát neměl házet klacky pod nohy

18:05 Munzar (ODS): Snaze občanů o vlastní bydlení by stát neměl házet klacky pod nohy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k významu vlastního bydlení jako zajištění nezávislos…