Cikánský teror a policejní zvůle, popsal pravičák Ústecko

16.10.2011 7:48

JINÝMA OČIMA Jak vidí čeští pravicoví tradicionalisté etnické bouře v severních Čechách nebo setkání tuzemských a zahraničních elit na konferenci Forum 2000? Názory na tato a další palčivá témata současné společnosti představil v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz Kryštof Kindler, místopředseda strany Právo a spravedlnost (PaS).

Cikánský teror a policejní zvůle, popsal pravičák Ústecko
Foto: Hans Štembera
Popisek: Policie ve Varnsdorfu

Kindler v úvodu zdůraznil zásadní programové teze své strany, skrze které je podle něho nutné nahlížet na veškeré společenské nedostatky dnešní doby. „Naše politická strana byla inspirována stejnojmennou polskou stranou Prawo i Sprawiedliwość (PiS), která pro nás byla vždycky velkým vzorem, především pro své konzervativní hodnoty, úctu k rodině a vlastenectví. To jsou základní kameny našeho programu," vysvětlil redakci místopředseda Kindler.

Psali jsme: Echt pravičák: Vláda jde proti rodině. Obrovská chyba

Zvůle a nespravedlnost

Právo a spravedlnost podle něho nemůže být pouhou prázdnou frází, ale cílem každého politika. „Být konzervativními vlastenci je pro nás norma. Nerozumíme a nechceme rozumět lidem, kteří tyto postoje nezastávají,"doplnil dále konzervativec.

Vývoj společnosti jde podle Kindlerova hodnocení přesně obráceným směrem, než by tomu mělo být a je v přímém rozporu s idejemi vlastenectví a konzervativismu: „To je zvůle a nespravedlnost. Názor na náš systém si každý může dobře udělat na posledních událostech v severních Čechách. Je to rozvrat a policejní zvůle, cikánský teror obyčejných občanů a do toho ještě goebbelsovská propaganda mainstreamových médií. Můžeme se ptát, kde je příčina. Rozhodně není v české společnosti a nakonec není ani v Cikánech samotných. Příčina je v našich elitách a stejně jako všude v Evropě v umělém vytváření nepřizpůsobivých skupin. Vinu nesou i veškeré vládní i nevládní organizace, které mají tyto menšiny chránit, ale jejich cíl je jinde. Je to snaha o rozvrat i těch posledních vztahů ve společnosti."

Česká politika a společnost JINÝMA OČIMA 
Malíř a emigrant Kodet: Komunisti nám zničili zemi. Můžou za všechno
Disident Uhl: V kriminále jsem se stal Romem a anticiganismus nesnesu
Mladý křesťanský demokrat: Islám je násilné a zlé náboženství
Předpověděl pád komunismu i krizi eura. Teď očekává politický chaos
Sedlák Pávek to vidí zle: Zbyde po nás velký hovno

Rozvrat povede k nastolení nového světového řádu

„Dvacet let tu nomenklatura vychovávala privilegovanou lůzu," míní Kindler a pokračuje: „Ta si mohla dovolit cokoliv, a kdo před tím varoval, byl označen za rasistu nebo neonacistu. Současný stav je tedy cílem vládnoucích elit! A proč je takové napětí v zemi žádoucí? Rozvrat celé společnosti, který bude důvodem k vytvoření Nového světového řádu. Tito užiteční idioti mají být jen prostředkem stejně jako údajní odpůrci tohoto pořádku. Náhle se tu zjevil nějaký pan Kohout, podvodník, kterého nikdo nezná. Ten člověk pořádá demonstrace, které kdyby dělal někdo jiný, bude onálepkován za fašistu. Otázkou tedy jen je, kdo Kohouta platí?"

Čtěte také: Monarchista: Schwarzenberg vypadá jak blbeček, ale není jím

Podle Kindlerových úvah potřebuje každá diktatura nepřítele, ať už třídního, národního nebo národnostního a přesně na tom prý současný establishment uplynulé dvě desetiletí pracoval.

„Je to výsledek společného úsilí našeho školství, justice a policie. V Cikánech tak vznikla skupina, kterou většina lidí nenávidí a kterou mohou kdykoliv použít jako bič na českou populaci nebo jako obětního beránka. Židy už použít nemůžou, tak si vybrali nepřizpůsobivé Cikány. Vychovali je tak, aby fetovali, házeli peníze do automatů, nic nedělali a neměli úctu k ničemu a k nikomu. Nepracovat a přesto mít peníze, to je lákavá vějička, ale i past, které se Cikáni chytili. A i kdyby se tu objevila vláda, která by chtěla ten problém skutečně racionálně a účinně řešit, bude mít problém. Tím, že jsme členy Evropské unie, bychom se místo pomoci a pochopení dočkali spíše represí," je přesvědčen Kindler.

Na mlácení Čechů peníze jsou, na rozšíření věznic ne

Pokud jde o zamýšlené propouštění některých vězňů, má místopředseda Práva a spravedlnosti jasno: „Na jednu stranu jsou neomezené fondy financí k policejnímu šikanování severočeského obyvatelstva a rozhánět ho pomocí těžkooděnců, když se sejde na pokojné demonstraci. Na mlácení Čechů tedy peníze jsou. Z druhé strany se zas ministr spravedlnosti Pospíšil ohání tím, že nemá peníze na provoz věznic a proto se kriminálníci musí propouštět na svobodu. Tohle mi připomíná velké amnestie Václava Havla, kdy ze dne na den věznice opustily tisíce kriminálních živlů, kteří ani neměli kam jít a samozřejmě dál páchali trestnou činnost."

K tématu:

  • Hájek bědoval nad pravicí. Vidí jen pravicové socany
  • Hájek: Jsme hrozní zpátečnici, chceme totiž své občanské svobody
  • Hájek se opřel do Havla, gayů, feministek a EU
  • Podle Kindlera tento systém vymysleli nebo ho u nás prosazují lidé, kteří vycházejí z představ radikálně levicových intelektuálských kruhů, jež bývají označováni jako havlisté či pravdoláskaři.

    Lucifer objímající člověka

    „Ti jsou usazeni prakticky ve všech parlamentních stranách i v mnoha stranách mimo Parlament. Takoví Zelení jsou snad nejsilnějším odvarem pravdolásky. A členka Strany zelených a bývalá ministryně pro menšiny Džamila Stehlíková se nedávno nechala slyšet, že nesouhlasí s tím, aby si Cikáni založili vlastní stranu. A proč to? Bojí se odlivu vlastních voličů. To je přece obrovské pokrytectví!" rozčiluje se místopředseda Kindler.

    K tématu: Hájek: Havel je neomarxista a ČT prototypem svazáctví

    Suchou nit nenechal ani na exprezidentovi Václavu Havlovi. „Pro oslavu svých 75. narozenin si Havel vybral Centrum současného umění DOX v pražských Holešovicích. V této galerii je v rámci výstavy Luciferův efekt na zdi pověšen například obraz Lucifera objímajícího člověka. Myslím, že si Havel pro svoji oslavu nemohl najít příznačnější místo. Složení hostů bylo také vypovídající, výkvět pravdolásky, kterému dominovala balkánská řeznice Albrightová.," nebral si konzervativec servítky.

    Nový světový řád 2000

    „Tihle světlonoši Nového světového řádu se velice často scházejí na různých setkáních světových 'elit' od Bilderbergu až třeba po Forum 2000, které se nedávno konalo v Praze. Havla je mi svým způsobem líto. Uměle při životě udržovaný dědeček, bez moudrosti stáří, se snaží vypadat jako švihák, který je in a tak si na svou konferenci zve válečné zločince. Smutný konec jednoho starce," pokračuje v Havlově kritice Kindler.

    Účast Madeleine Albrightové nebo také Michaila Saakašviliho a kosovské prezidentky na Foru 2000 je podle Kindlera nejen smutné, ale především hanba. Tito lidé podle něho patří před válečné tribunály.

    K tématu:

    „Ve smutném roce 1999 jsem vykonával základní vojenskou službu a na vlastní kůži jsem tak zažil vstup do Severoatlantické aliance a krátce nato i zvrácené bombardování Jugoslávie. Dodnes mě mrazí v zádech, když si vzpomenu, jak jsme na obloze slyšeli přelétávat tankovací letadla a B-52, která o chvíli později sypala bomby na Bělehrad. Je šílenou zradou, že se česká armáda podílela na napadení suverénního státu přesilou technologickou, materiální i lidskou, které tento stát nemohl čelit," vzpomíná zklamaně Kindler.

    Halík je inkvizitor, který ani nezná katechismus

    Forum 2000 je pro něho srazem válečných zločinců a samozvaných elit. „Pravidelným účastníkem této konference je i Tomáš Halík, který se s těmito štváči rád plácá po zádech. Václav Havel nedávno od občanského sdružení Národní myšlenka obdržel za 'celoživotní dílo' cenu Emanuela Moravce. Myslím si, že by se měla udělovat i podobná cena pro duchovní, která by nesla jméno Josefa Plojhara (katolický kněz kolaborující s komunisty, který mimo jiné prosadil uzákonění interrupce - pozn. red.) a prvním laureátem by se měl stát právě Halík, také za celoživotní dílo," soudí v rozhovoru pro server ParlamentníLísty.cz místopředseda PaS.

    Čtěte také: Halík by za války podporoval Hitlera, řekl klausovec Bátora

    „Je to sektář a pokrytec, který se pasoval do role inkvizitora náboženského humanismu a své názorové odpůrce, kteří ovšem vyznávají ty pravé a skutečné křesťanské hodnoty, neurvale kritizuje. Halík vyznává nějakého indiferentního boha buddhistů, křesťanů i muslimů. Sám ale nezná ani katechismus. Není proto divu, že se přátelí třeba právě s Havlem. Ten taky vyznává cosi jako boha, cosi nad námi, nějakého zednářského boha. Proto jsou Halíkovi proti srsti prohlášení a projevy, které se odvolávají na autentické křesťanství a na autentické hodnoty evropské civilizace," je přesvědčen Kindler.

    Psali jsme: Halíku, jste neznaboh. Nemluvíte za Církev, vrací Hájek úder za Klause

    Prezident Klaus odvážně hájí národ

    Naproti tomu byla podle něho v naprostém kontrastu s pokračujícím společenským rozvratem tradiční Národní svatováclavská pouť, kterou Kindler vnímá jako symbol vlastenectví, hrdosti a odvahy zastávat konzervativní postoje v naší době.

    Čtěte také: Klausovský katolík udeřil: Halík je kacíř

    „Chtěl bych pochválit pana prezidenta republiky Václava Klause za jeho vynikající projev, kde vystihl příčiny současného stavu ve společnosti a vyzdvihl prosazování národních a konzervativních postojů, za což byl následně mediálně lynčován. Jsem rád, že se arcibiskup Duka i celá Česká biskupská konference nezalekli a vyjádřili těmto postojům, které jsme my ostatně zastávali již dávno, podporu. Jsem optimista, protože to, co na pouti zaznělo při kázání i prezidentově projevu, bylo ještě před nedlouhou dobou nemyslitelné veřejně říci. Takové projevy byly označovány za šovinismus, fašismus a netoleranci," uvedl Kindler redakci.

    Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE

    Více:

    Klaus: „Pokrokáři" všeho druhu vedou stále nezakrytější útok na naše tradiční hodnoty a ctnosti

    Levice nemá co nabídnout

    Média se nám podle jeho soudu snaží vnutit, že se uvažování veřejnosti posouvá doleva. „Opak je ale pravdou! Levice totiž nemá co nabídnout. Žádné hodnoty, žádné vlastenectví, žádný národ, nic. V hodnotových otázkách se společnost jednoznačně posouvá doprava," uzavírá místopředseda Kindler.

    Čtěte také: Co přináší Klausův časopis? Halíka a havlisty trefí šlak

    Právo a spravedlnost je strana, která obhajuje národní suverenitu, prosazuje přísný postup proti korupci a kriminalitě a požaduje znovuzavedení trestu smrti za nejzávažnější zločiny. Hlásí se k tradičním hodnotám, lásce k vlasti a národu, podporuje činnost konzervativní Akce D.O.S.T.  a také požaduje zásadní zpřísnění imigrace a odmítá myšlenku multikulturalismu.

    Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

    reklama

    autor: Radim Panenka

    PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

    Porodnost

    Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

    Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


    Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

    Další články z rubriky

    Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

    14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

    Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…