Certifikační.cz: Nová kniha o zabezpečení na penzi

14.04.2013 16:24

„Doplňkové penzijní spoření a důchodové spoření“ je první kniha na trhu osvětlující zcela nové možnosti zabezpečení na penzi.

Certifikační.cz: Nová kniha o zabezpečení na penzi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Důchodci v parku

 

Díky knize získáte základní přehled o státním důchodu a nastavení nových podmínek pro jeho získání. Bez politických a obchodních zkreslení je objektivně představeno důchodové spoření ve druhém pilíři. Rozebrány jsou záležitosti registrace, odvodů z příjmu, role ČSSZ, finančního úřadu, penzijní společnosti i životní pojišťovny, a to pohledem jak zaměstnance, zaměstnavatele, ale i podnikajících OSVČ. Stejně jako druhý pilíř je do posledního detailu vysvětleno doplňkové penzijní spoření ve třetím pilíři včetně všech státních zvýhodnění a předdůchodu.

Není potřeba se obávat ani nových pojmů (např. „penzijní jednotky“) a principu zhodnocování úspor. Kniha obsahuje stručnou kapitolu vysvětlující srozumitelně pro každého základy kolektivního investování.

S knihou získáte všechna fakta, na která je dobré si jako budoucí důchodce „dát pozor“, i když nového spoření třeba ani nevyužijete. Podtitul knihy vystihuje užitečnost vyčerpávajících informací k tomuto aktuálnímu tématu – kniha je určena pro finanční poradce, zaměstnavatele a budoucí důchodce. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

13:22 To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

Ministr vnitra Vít Rakušan neříká české veřejnosti pravdu o migračním paktu. Tvrdí to už i koaliční …