Epson na konferenci Droidcon Berlin ukázal nové možnosti pro OS Android

21.05.2014 13:34

Evropskou Android komunitu nejvíce zajímaly v souvislosti s představením brýlí Epson Moverio BT-200 aplikace rozšířené reality.

Epson na konferenci Droidcon Berlin ukázal nové možnosti pro OS Android
Foto: EPSON
Popisek: EPSON

Na konferenci Droidcon Berlin, která se konala ve dnech 8 – 10. května 2014 v Berlíně, představila společnost Epson evropským vývojářům jedinečné chytré brýle Moverio BT-200 s operačním systémem Android.

Společnost Epson využila své účasti na konferenci Droidcon Berlin pro budování vztahů s nejvýznamnějšími evropskými vývojáři OS Android, kteří mají potenciál vytvářet průkopnické aplikace  s použitím revoluční technologie zařízení Moverio.

V návaznosti na vývoj první generace chytrých brýlí v roce 2011 dosáhla společnost Epson u jejího nejnovějšího modelu značného pokroku. Brýle Moverio BT-200, které budou dostupné v celé Evropě od června tohoto roku, nabízejí nové příležitosti vývojářům pro Android, zejména v oblasti rozšířené reality (AR).

V průběhu konference Droidcon Berlin představila společnost Epson aplikace vytvořené vývojáři, kteří již začali s vývojem nových aplikací pro Moverio. Byly jimi například Imaginary Computer, Metaio a Wikitude. Návštěvníci stánku měli také možnost seznámit se
s funkcemi nového zařízení a diskutovat příležitosti pro jeho budoucí aplikace.

 „Stejně jako před deseti lety představovalo uvedení chytrých zařízení na trh nové příležitosti, určují Moverio BT-200 nové hranice a umožňují vývojářům Androidu povýšit aplikace na novou úroveň,“ říká Valerie Riffaud-Cangelosi, senior manager ve společnosti Epson Europe. „Jsme přesvědčeni, že brýle Moverio mají potenciál nabídnout mnohem více, než kterýkoli tablet nebo chytré zařízení, a že představují příležitost, jak změnit způsob, kterým svět přijímá informace a obsah. K dosažení tohoto cíle však potřebujeme zkušenosti a kreativitu komunity Androidu, aby nám pomohla vyvinout aplikace, jež plně využijí revoluční technologii našeho výrobku. Proto jsme rádi, že jsme na letošní konferenci Droidcon v Berlíně mohli představit chytré brýle druhé generace,“ doplňuje Cangelosi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…