Epson představuje novou tiskárnu typu 4 v 1: Dejte sbohem inkoustovým kazetám

26.11.2015 15:17

Nová tiskárna L655 typu 4 v 1 s inkoustovým tankovým systémem, oboustranným tiskem a inkoustem na vytištění 11 000 stránek.

Epson představuje novou tiskárnu typu 4 v 1: Dejte sbohem inkoustovým kazetám
Foto: EPSON
Popisek: EPSON

Tiskárna L655 typu 4 v 1 nabízí nový a bezproblémový způsob tisku a dodává se s inkoustem na vytištění až 11 000 stránek (viz poznámka 1). Je ideální volbou do kanceláří s omezeným rozpočtem a nabízí integrovanou inkoustovou nádržku pro rychlý a spolehlivý oboustranný tisk ve formátu A4 s mimořádně nízkými náklady na stránku. Ve skutečnosti dokáže snížit náklady na tisk až o  90 % (viz poznámka 2).

Marcel Divín, Business Sales Manager společnosti Epson Europe, uvádí: Doplňování pomocí samostatných lahviček s inkoustem je otázkou okamžiku díky technologii rychlého doplňování, přehlednému značení lahviček a tryskám bez kapání. Model L655 přináší oboustranný tisk, který kancelářím umožní omezit spotřebu papíru až na polovinu. Mohou tak šetřit náklady i zdroje. Tiskárna používá inkoust na bázi barviva a pigmentový inkoust pro černou, čímž zajišťuje rychleschnoucí výtisky pro firemní použití bez rozmazání.“

Model L655 tiskne stránky A4 dle normy ISO vysokou rychlostí až 13,7 str./min (viz poznámka 3). Skenování v rozlišení 1200 dpi zajišťuje vysokou kvalitu naskenovaného materiálu a funkce vícenásobného kopírování umožňuje současně vytvořit až 99 kopií stránky. S připojením přes rozhraní Wi-Fi pomocí aplikace Epson Connect (viz poznámka 4) je tisk z chytrých telefonů a tabletů velmi snadný. Pomocí funkce Wi-Fi Direct®, která je k dispozici u modelu L655, se můžete připojit přímo k ostatním zařízením Wi-Fi, aniž byste k tomu potřebovali bezdrátový přístupový bod, např. směrovač.

Tiskárna L655 je v prodeji od 1. 10. 2015 za doporučenou maloobchodní cenu 9 999,35 Kč bez DPH.

Hlavní vlastnosti:

  • Tisk, kopírování, fax a skenování

  • Oboustranný tisk

  • ADF s kapacitou 30 listů

  • Tisk až 11 000 stránek pomocí úvodní sady lahvičekii při mimořádně nízkých nákladech na tisk jedné stránky

  • Vestavěná nádržka na inkoust s ultravysokou kapacitou

  • Součástí dodávky je 6 barevných 70ml lahviček a 2 černé 140ml lahvičky s originálním inkoustem Epson

  • Technologie Micro Piezo

  • Záruka společnosti Epson na 12 měsíců nebo 50 000 stran

  • Originální inkoust Epson (inkoust na bázi barviva pro barvy a pigmentový inkoust pro černou)

  • Rychlost tisku 13,7 str./miniii

  • Připojení přes Wi-Fi a ethernetové rozhraní

  • Epson Connectiv a Wi-Fi Direct®

Poznámky:

1) Uvedená výtěžnost a náklady na tisk jedné stránky jsou stanoveny na základě originální metodiky společnosti Epson při tiskové simulaci testovacích vzorů dle normy ISO/IEC24712. Uvedená výtěžnost a náklady na tisk jedné stránky NEVYCHÁZEJÍ z normy ISO/IEC24711. Uvedená výtěžnost a náklady na tisk jedné stránky se mohou lišit v závislosti na tištěných obrazových materiálech, typu použitého papíru, frekvenci tisku a podmínkách provozního prostředí, jako je například okolní teplota.

2) Srovnání provedené s nejlepšími 10 konkurenčními černobílými laserovými tiskárnami formátu A4 a multifunkčními zařízeními, nejlepšími 10 konkurenčními barevnými laserovými tiskárnami a multifunkčními zařízeními a nejlepšími 10 konkurenčními inkoustovými tiskárnami a multifunkčními zařízeními podle přehledu IDC EMEA Hardcopy Tracker (údaje za 3. čtvrtletí 2014). Průměrné náklady na stránku jsou vypočteny z průměrné prodejní ceny spotřebního materiálu uvedené v dokumentu IDC EMEA Consumables Tracker (data z 1. poloviny roku 2014) a výrobcem oficiálně zveřejněné výtěžnosti k prosinci 2014. Další informace naleznete na webových stránkách www.epson.cz/itssavings.

3) Určeno v souladu s normou ISO/IEC 24734 představující průměrnou hodnotu ESAT v testu kancelářského zařízení při standardním jednostranném tisku. Další informace naleznete na webových stránkách www.epson.eu/testing.

4)  Vyžaduje bezdrátové připojení k internetu. Další informace včetně seznamu podporovaných jazyků a zařízení naleznete na webových stránkách www.epson.cz/connect.


O společnosti Epson

Společnost Epson je přední světový dodavatel inovativních řešení pro kanceláře, domácnosti, obchodní podniky i průmyslové provozy, jenž se snaží neustále překonávat očekávání svých zákazníků. Nabízí široký sortiment produktů od inkoustových tiskáren, tiskových systémů a projektorů 3LCD až po průmyslové roboty, chytré brýle a snímací systémy a využívá originální kompaktní, úsporné a vysoce přesné technologie.

Skupina Epson vedená společností Seiko Epson Corporation se sídlem v Japonsku zaměstnává více než 73 000 lidí v 94 společnostech po celém světě a je hrdá na svůj neustálý přínos k ochraně životního prostředí a komunit, ve kterých působí.

http://global.epson.com

O společnosti Epson Europe

Společnost Epson Europe B.V. se sídlem v Amsterdamu představuje strategické řídící centrum pro Evropu, Blízký východ, Rusko a Afriku. Společnost Epson Europe zaměstnává 1 700 lidí a ve fiskálním roce 2013 zaznamenala obrat 1 517 milionů eur.

http://www.epson.eu

Environmentální vize 2050   

http://eco.epson.com/

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…