Právnická firma roku 2014: Podle klientů je nejlepší advokátní kanceláří Weil, Gotshal & Manges

10.11.2014 22:56

Advokátní kancelář Weil, Gotshal & Manges je nejlepší právnickou firmou roku podle mínění klientů. Kromě ocenění za klientské služby získala v soutěži Právnická firma roku 2014 také další dvě ceny v klíčových kategoriích.

Právnická firma roku 2014: Podle klientů je nejlepší advokátní kanceláří Weil, Gotshal & Manges
Foto: hns
Popisek: Fotokoláž.

V tradiční profesní soutěži se letos rozdělovalo celkem 21 cen, o jejichž držitelích rozhoduje nezávislá skupina hodnotitelů z řad firem a institucí čítající tentokrát 250 respondentů a pořádající společnost EPRAVO.CZ jako nezávislý subjekt dlouhodobě monitorující činnost právníků u nás.

O udělení titulu Právnická firma roku za nejlepší klientské služby však rozhodují samotní klienti. Nejpříznivější ohlas mezi stovkami oslovených měla právě firma Weil, Gotshal & Manges. „I z tohoto důvodu si vítězství velice vážíme. Pokud máme mezi klienty advokátních kanceláří takovou pověst, znamená to, že svoji práci děláme dobře. Právě o to nám vždycky šlo,“ říká Karel Muzikář, vedoucí partner kanceláře.

„Osobně si cením také skutečnosti, že si naši klienti uvědomují, že kvalitní servis je přes jeho cenu v konečném důsledku přínosnější než právní služby na první pohled sice levné, ale při bližším posouzení také na výrazně nižší kvalitativní úrovni,“ dodává.

Advokátní kancelář Weil, Gotshal & Manges ocenění za nejlepší právní služby získala také v roce 2012.

Weil letos uspěla i v klíčových kategoriích Fúze a akvizice (stejně jako v letech 2013, 2012, 2011 a 2010) a Hospodářská soutěž. „Tři získaná ocenění v tak prestižních právnických oblastech považujeme za mimořádný úspěch, který potvrzuje naše vedoucí postavení na českém trhu a který koresponduje i s dlouhodobým hodnocením naší kanceláře ze strany renomovaných zahraničních agentur,“ uzavírá Karel Muzikář.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

7:23 České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

Poslední dubnový víkend se poprvé v letošním roce otevře ČD Muzeum v Lužné u Rakovníka. Pro návštěvn…