TV Barrandov a China Central Television podepsali Memorandum o porozumění

23.06.2015 20:14

V pražském hotelu Hilton dnes proběhl slavnostní akt podepsání Memoranda o porozumění mezi společnostmi Empresa Media a Barrandov Televizní Studio a China Central Televison ( CCTV). Memorandum podepsal majitel vydavatelství Empresa Media a předseda představenstva Jaromír Soukup a za čínskou stranu generální ředitel Čínského centra pro výměnu rozhlasových, filmových a televizních (CHNPEC), Dr. MA Runsheng. CHNPEC je dceřiná společnost CCTV.

TV Barrandov a China Central Television podepsali Memorandum o porozumění
Foto: Empressa Media
Popisek: TV Barrandov a China Central Television podepsali Memorandum o porozumění.

„Memorandum je další přirozený krok, kterým společně se zástupci  China Central Televison deklarujeme naše vzájemné přátelství, mezinárodní spolupráci a především oboustranný zájem realizovat a sdílet kvalitní programový obsah. Dnešním podpisem navazujeme na smlouvu o vzájemné spolupráci v akviziční oblasti, kterou jsme uzavřeli v květnu letošního roku s Ministerstvem pro tisk, rozhlas, film a televizi Čínské lidové republiky“ uvedl k podepsání memoranda Jaromír Soukup, majitel a předseda představenstva společností Empresa Media a Barrandov Televizní Studio s tím, že si rozšiřující spolupráce velice váží a věří v její další prohlubování .

„Programová skladba je klíčovým předmětem memoranda. China Central Televison totiž získá pravidelná programová okna v rámci všech kanálů Skupiny Barrandov, kterou dnes tvoří televizní kanály TV Barrandov, KINO Barrandov a Barrandov PLUS,“ doplnila generální ředitelka TV Barrandov Marcela Hrdá.

Kromě programového začlenění přineslo memorandum i příslib vzájemné spolupráce ve vývoji a výrobě nových televizních pořadů.

"Těšíme se na oboustrannou spolupráci mezi TV Barrandov a CCTV v budoucnu," řekl Dr. MA Runsheng, a dodal: "Je to skutečně velký okamžik pro čínský i český mediální průmysl. Budeme se snažit, aby dnešek byl dobrým startem v sérii inspirativních úspěchů. CCTV má nejvíce vysoce kvalitních čínských programů, mnohé z nich budeme teď dabovat do českého jazyka. Doufáme, že splní rozmanité požadavky českého publika."
Spolupráce mezi TVB a CCTV v oblasti programové skladby začne v průběhu podzimního programového schématu letošního roku.

Vydavatelství EMPRESA MEDIA vlastní TV Barrandov a produkční společnosti Real TV. Portfolio vydavatelství zahrnuje časopis Týden, společenský týdeník Sedmička, časopis Instinkt, časopis Exkluziv, měsíčník Interview, dále tituly pro mládež Popcorn a Top Dívky, odborný časopis MarketingSalesMedia a elektronický deník Týden.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

22:08 AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

V polovině dubna se CHKO Jeseníky sčítaly sovy. Akci pořádala Agentura ochrany přírody a krajiny ČR …