SYNOT majetkově vstupuje do bosenské společnosti WILLY KLUB

21.12.2017 10:12

Skupina SYNOT pokračuje v rozšiřování svých podnikatelských aktivit na Balkáně. Poté co nedávno majetkově vstoupila do makedonské společnosti The Slots, která je jedním z největších provozovatelů výherní hrací techniky v Makedonii, nyní posiluje své pozice v Bosně a Hercegovině. Konkrétně vstoupila do společnosti WILLY KLUB. Jedná se o provozní síť, která v současné době provozuje bezmála 700 herních zařízení.

SYNOT majetkově vstupuje do bosenské společnosti WILLY KLUB
Foto: Archiv
Popisek: Synot - logo

„S touto společností jsme navázali kontakt hned v roce 2015, kdy jsme naše obchodní aktivity v Bosně a Hercegovině zahájili. Nyní jsme se rozhodli spolupráci rozšířit a do společnosti WILLY KLUB majetkově vstoupit. Našim plánem je do konce roku celou síť stabilizovat a navýšit počty provozovaných strojů společností WILLY KLUB přibližně na 800,“ uvedl Neofytos Neofytou, ředitel společnosti SYNOT International Limited a doplnil: „Balkán je pro nás velmi zajímavým trhem. V nadcházejícím roce zde totiž navíc dojde k úpravě podmínek provozu online loterií, který dosud nebyl legislativně uchopen.“

Skupina SYNOT působí na Balkáně již téměř 10 let. Konkrétně v tomto regionu a jeho nejbližším okolí působí kromě Bosny a Hercegoviny v Rumunsku, Srbsku, Makedonii a také v Řecku. Začátkem příštího roku navíc plánuje vstup na chorvatský trh.

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a senátora Iva Valenty

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Den otevřených dveří v Poslanecké sněmovně

22:03 Den otevřených dveří v Poslanecké sněmovně

Ve středu 8. května se v Poslanecké sněmovně uskuteční tradiční Den otevřených dveří. U příležitosti…