ČSSD – Česká suverenita sociální demokracie

Hájíme zájmy ČR cssdlidem.cz
  • ČSSD
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.09.2018 19:42:00

Europoslankyně Šojdrová k nám chce dovézt bojovníky Islámského státu

Europoslankyně Šojdrová k nám chce dovézt bojovníky Islámského státu

Česká Suverenita okamžitě po vyjádření paní europoslankyně Šojdrové o tom, že chce přivést 50 sirotků ze Sýrie, upozornila na to, že pod rouškou humanity se do České republiky mohou dostat vycvičení bojovníci islámského státu.

 Tzv. syrské děti, kteří nemají žádné doklady a tvrdí, že jim je 15 nebo 17 let, mohou být dobře vycvičení bojovníci Islámského státu, jak nám to ze svých propagačních videí sami islamisté sdělovali. „

Dnes, když se ukazuje, že se skutečně jedná o prakticky dospělé muže, jsme přesvědčeni, že se paní Šojdrová s velkou pomocí pana ministra zahraničí Hamáčka pokusila o podvod“ řekla předsedkyně České Suverenity Jana Volfová. „Zajímalo by nás, jestli v těch 50 tzv. sirotcích je alespoň jedna dívka a jak se ti chudáci dětští sirotci do Řecka vůbec dostali“dodal kandidát na senátora MUDr. David Rath.

Pokud se prokáže, že pan ministr zahraničí pomáhal paní europoslankyni Šojdrové s podvodem na českých občanech, pak bude Česká Suverenita žádat jeho okamžité odstoupení z funkce a svolá před ministerstvo protestní demonstraci.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama