Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.06.2014 14:43:58

Europoslanec Zdechovský navštíví Ostravu

Europoslanec Zdechovský navštíví Ostravu

Ostrava – Na pátek 13. června připravilo občanské sdružení Mladí lidovci debatu s nově zvoleným europoslancem Tomášem Zdechovským (KDU-ČSL). Začíná v 17.00 (adresa: 28. října 3117/62, Ostrava).

 Tomáš Zdechovský po návratu ze studií v Říme založil v roce 2004 komunikační agenturu a začal se specializovat na krizovou a politickou komunikaci. Do historie politického marketingu se zapsal v roce 2006, kdy vedl kampaň místopředsedy senátu Petra Pitharta. V roce 2010 založil první neurolaboatoř na trénink mozku. Pracoval jako poradce předních českých politiků a manažerů. Vedle toho je autorem tří básnických sbírek. 
V debatě se bude Tomáš Zdechovský věnovat tomu, jak se dělá kampaň a co ho vedlo k tomu, aby kandidoval do Evropského parlamentu. „Budeme také mluvit o tom, čemu se chci v Evropském parlamentu věnovat a jaké jsou umožnosti zasahovat do evropské politiky,“ sdělil Zdechovský. 
Mandát nově zvoleným europoslancům nabíhá od 1. července 2014. V těchto dnech se Zdechovský seznamuje s evropskou agendou, volí si své předstaitele frakce, vytváří expertní tým a setkává se s předními českými politiky, ale i se zástupci samospráv v regionech a veřejností. 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama