Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.04.2014 22:32:23

Ivana Zdechovská: Reakce na pomluvy mého manžela

Ivana Zdechovská: Reakce na pomluvy mého manžela

Hned od počátku našeho vztahu s Tomášem Zdechovským dostávám já, on, moje rodina, jeho rodina, přátelé i zaměstnavatelé anonymní dopisy, SMS a jiné texty. Někdy jsou i podepsané, ale samozřejmě pouze jmény bez dalších informací o pisateli. Jak jinak!

 Osoby, které mají potřebu házet špínu na jiné a šířit lži, nemají dostatek charakteru, aby se ke svému názoru přihlásily pod skutečnými jmény, jsou většinou psychicky nemocní. Tím, že škodí jiným, si kompenzují své osobní problémy, životní prohry apod. Tedy nic nového. 
A ani můj postoj k jejich jednání se za ty čtyři roky, co se s manželem známe, nezměnil. Nehodlám jim věnovat ani o trochu víc času než si zaslouží a tenhle text mi ho zabral už víc než dost.

Ivana Zdechovská

P. S. Vážení pisatelé podobných textů, zameťte si nejdřív před vlastním prahem...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama