Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.05.2019 12:00:34 - lev.rozzureny

Proč podporujete zvýhodnování lidí s africkým původem a přijímání uprchlíků?

Proč jste hlasoval pro směrnici, která mj.:
a) žádá členské státy a orgány EU, aby uznaly, že lidé afrického původu jsou obzvláště vystaveni rasismu, diskriminaci, xenofobii a že mají nárok na ochranu před těmito nerovnostmi jako jednotlivci i jako skupina, včetně pozitivních opatření na propagaci; ....po orwelovsky pod záminkou boje proti rasismu se mají lidi zvýhodnovat na základě jejich rasy.
b) žádá evropské orgány, aby přijaly strategii rozmanitosti a začleňování pracovní síly, která zavede strategický plán účasti etnických a rasových menšin na jejich pracovní síle a doplní stávající úsilí vynakládané v tomto směru....pod záminkou rozmanitosti mají být černoši zvýhodnováni proti bílým při získávání práce.
c) žádá Komisi a členské státy, aby s ohledem na stávající právní předpisy a postupy zajistily bezpečné a legální cesty pro přistěhovalce, uprchlíky a žadatele o azyl, kteří chtějí vstoupit do EU....tedy podporujete přijímání uprchlíků. Proč bych vás měl volit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.05.2019 15:22:30 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,nejednalo se o směrnici, nýbrž o rezoluci, která má pouze nezávazný charakter. Rezoluce vznikla vznikla především proto, že si to přály země, které nemají dodnes vyřešené věci týkající se jejich koloniální minulosti. Podrobněji vše vysvětluji v tomto článku: https://zdechovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=707563S pozdravemTomáš Zdechovský