Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.03.2021 11:41:00

Nechci žít v další totalitě “Made by Pirates”

Nechci žít v další totalitě “Made by Pirates”

Komentář na facebookovém profilu k pirátskému kádrování

 Staří komunisté mohou s klidným optimismem vzhlížet ke “světlým zítřkům”. I kdyby to KSČM v říjnových volbách nevyšlo, tak Piráti ponesou jejich odkaz dál. Vedle multikulturalismu a genderismu totiž Piráti přidali i staré dobré kádrování.

Ten správný soudruh totiž musí z jejich pohledu splňovat i kádrové předpoklady. Ačkoli se v tomto případě jedná o předsedu představenstva Nemocnice Olomouckého kraje, kde odbornost je zcela na místě! Upřímně... Takové manýry, kde namísto odborné kvalifikace Piráti (nejen v našem Olomouckém kraji) kladou důraz na to “správné politické přesvědčení”, si opravdu hned tak někdo (minimálně od roku 1989) veřejně nedovolil.

Nechci žít v další totalitě “Made by Pirates”. Na to už jsem příliš stará... A budoucí život našich dětí je pro mě naprosto zásadní. Udělám maximum pro to, aby se další totalita v naší zemi již NIKDY neopakovala. Bohužel k ní máme nebezpečně blízko!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama