Mgr. Dana Váhalová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.01.2015 16:33:43 - oslík-paja

Jedno rčení říká, že: Má-li mít život nějaký smysl, tak jen v mateřské zemi

Tímto rčením jste zakončila váš článek. Co ale uděláte proto, aby tomu tak skutečně bylo? U nás není pořádně práce, a když jo, tak mizerně placená. Schopní a vzdělaní odchází jinam, kde jim bude líp a co nám tu zbude?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.01.2015 13:28:01 - Mgr. Dana Váhalová
Patřím k lidem, kteří jsou hrdí na svou zemi,české osobnosti,bohatou kulturu a historii, nádhernou přírodu i ,,zlaté české ručičky“. Naši lidé v historii  bránili svou zemi, svou vlast,místa, která mají rádi,kde mají své blízké a ke kterým mají silné  pouto.

Nedostatek hrdosti na sebe a na svou zemi vede k pasivitě jednotlivých národů v rámci globalizace, což si myslím, že je škoda. Lidé hrdí na svou zemi  například  kupují více  zboží  z produkce své země a tím vlastně podporují udržitelný rozvoj. České výrobky, vynálezy i české osobnosti proslavily naši zemi v celém světě. Je mnoho důvodů proč být hrdý a  prožívat dobré i zlé ve své mateřské zemi. Každý si musíme najít jen svoje místo .

Politika a politici  ovlivňují názor  i kvalitu života v naší zemi, což nás ve vnímání občanů  doma i v zahraničí, buď  posouvá dál, nebo vrací zpět.