ČSSD – Česká suverenita sociální demokracie

Hájíme zájmy ČR cssdlidem.cz
  • ČSSD
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.09.2018 9:20:00

David Rath navštívil demonstraci proti přistěhovalectví v Chemnitz

David Rath navštívil demonstraci proti přistěhovalectví v Chemnitz

Dnes navštívil kandidát do Senátu za Českou Suverenitu David Ráth a místopředsedkyně strany Iva Procházková demonstraci proti přistěhovalectví v Chemnitzu, pořádanou pobočkou AFD za podpory námi spřátelené Pegidy.

"Byl jsem mile překvapen, když mi na začátku setkání šéf Pegidy Lutz Bachmann i jeho zástupce Siegfried Daebritz poděkovali za výborné stanovisko prezidenta republiky Miloše Zemana. Ze stejného důvodu jsem tu i já. Jsem přesvědčen, že každý Evropan musí vyjádřit solidaritu s limi, kteří hájí takové hodnoty, jako je právo na svou kulturu, bezpečí domova a uchování vlasti pro své děti," řekl David Ráth.

"Stejně jako v Teplicích, kde jsem organizovala demonstraci proti islamizaci, i  zde byla demonstrace poklidná. Přišlo na ni přes dvacet tisíc úplně normálních slušných občanů, nikde jsem neviděla žádné projevy násilí. Pokud někdo tvrdí opak, tak lže, nebo cíleně dezinformuje," řekla Iva Procházková, místopředsedkyně České Suverenity.

Česká Suverenita je ráda, že jsou stále lidé, kteří jsou ochotni zvednout svůj hlas proti invazi islámu. Věříme, že v nadcházejících komunálních a senátních volbách si toto nebezpečí lidé uvědomí a budou podle toho volit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama