ČSSD – Česká suverenita sociální demokracie

Hájíme zájmy ČR cssdlidem.cz
  • ČSSD
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.03.2014 16:16:15

Nelze měřit dvojím metrem

Nelze měřit dvojím metrem

Česká Suverenita odmítá manipulaci s veřejným míněním.

Na dnešním zasedání Republikové rady České Suverenity bylo přijato stanovisko k situaci na Ukrajině:

Česká Suverenita zásadně odsuzuje jednostranný pohled na situaci na Ukrajině. Naši vládní politici, zejména ministři Zaorálek a Dienstbier, ale i někteří další včetně opozice, jako například pan Schwarzenberg, viní většinou za vzniklou situaci pouze Rusko. Politická hysterie, kterou předváděli a předvádějí někteří čeští politici inspirovaní hysterií, která v této souvislosti panuje v tzv. demokratické Evropě, USA, ale i v dalších zejména západních státech, potvrzuje, že mají jednostranný pohled, že jejich cílem je vymývání mozků občanů a prosazování zájmů byrokratické EU, NATO a USA. Nelze se divit, že neobjektivně informují i některá, zejména mainstreamová média. Uvědomují si všichni ti, kdo takto jednostranně události kritizují, že se svou podporou sami řadí na stranu radikálních, mnohdy teroristických sil? Kde byli tito pánové, když rozhodovalo o uznání tzv. svobodného Kosova? Přitom uzavřením Daytonské mírové dohody z prosince 1995 bylo Kosovo potvrzeno jako nedílná součást Srbska. Kde byli tito pánové, když byla „humanitárně“ bombardována v roce 1999 suverénní Jugoslávie?

Pokud vycházíme z jejich pojetí práva, z pojetí tak, jak si to EU, USA představují, pak situace na Krymu, postup Krymského parlamentu jakož i postup jak ruských sil, tak i proruského obyvatelstva na Ukrajině, musí být uznám legitimní, stejně jako byl uznán legitimní způsob vyhlášení Kosova jako nezávislého státu. Tehdy navíc byla uznána jako legitimní i teroristická ozbrojená organizace kosovských Albánců (UÇK), financovaná i z hazardu, pašování heroinu, prostituce a obchodu s lidskými orgány, jejímž cílem byla nezávislost Kosova na Srbsku a která vedla zcela otevřenou válku proti Srbům.

V souvislosti s volbami do Evropského parlamentu Česká Suverenita apeluje na občany ČR. Pozorně sledujte, kdo je skutečně připraven hájit Vaše zájmy v Evropském parlamentu, v EU, a kdo naopak bude jen poslušně poslouchat a realizovat pokyny Evropské unie, která se začíná projevovat agresivně, začíná šířit nenávist a uplatňuje ve své politice dvojí metr. Česká Suverenita je připravena udělat vše pro to, aby zájmy České republiky byly v Evropské Unii důsledně hájeny, aby politika EU přispívala k vzájemně prospěšné, mírové spolupráci mezi státy, a to i s Ruskou federací, vedoucí k rozvoji našeho hospodářství a upevňování sociálních jistot našich občanů. Zastavte ve volbách ty kandidáty, kteří podporují současnou politiku EU.

David Štěpán
vedoucí tiskového odboru ČESKÉ SUVERENITY

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama