Eva Decroix, MBA

  • ODS
  • Vysočina
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,64. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.03.2023 17:36:00

V těchto časech je důležité držet pospolu, nerozdělovat společnost

V těchto časech je důležité držet pospolu, nerozdělovat společnost

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výročí narození T. G. Masaryka.

 Dnes je to přesně 173 let od narození Tomáše Garrigua Masaryka, prvního československého prezidenta. Byl to právě TGM, kdo měl zásadní vliv na vznik našeho samostatného státu.

Řekla bych, že jeho slavný citát: „Má-li naše demokracie své nedostatky, musíme překonávat ty nedostatky, ale ne překonávat demokracii.” je dnes tolik aktuální. V dnešní době čelíme mnoha těžkým situacím, není to lehké. V těchto časech je důležité držet pospolu, nerozdělovat společnost. Jen tak můžeme zachovat svobodu demokracie a společně vše zvládnout.

Tento čtvrtek nás čeká inaugurace našeho nově zvoleného pana prezidenta Petr Pavel. Věřím, že s jeho nástupem se na Hrad a do naší země vrátí hrdost a spravedlnost. TGM tvrdil, že síla státu je v občanech. Pod to se velmi ráda podepíši. Věřím, že podobné hodnoty zastává i náš nový pan prezident. Těším se na změnu!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama