ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.06.2010 14:26:00

Pozemky snad nebudou muset být vyvlastněny

Pozemky snad nebudou muset být vyvlastněny

Jednání o pozemcích pro výstavbu dálnice D11 pokračuje už zítra.

Vláda v pondělí obdrží informaci ministra dopravy Gustava Slamečky o dosavadním postupu jednání ohledně dostavby dálnice D11 u Hradce Králové s Ing. Ludmilou Havránkovou a Ing. Jaroslavou Štrosovou.

Ministr dopravy na zasedání vlády v pondělí 7. 6. 2010 předložil informaci o dodatečném souhlasu paní Štrosové s  návrhem směnné smlouvy týkající se jejího spoluvlastnického podílu na pozemcích nezbytných pro výstavbu dálnice D11 u Hradce Králové v podobě, která byla dojednána vládním vyjednávacím týmem vedeným panem Michalem Franklem.

Na základě této informace vláda pozastavila výkon usnesení č. 403 ze 24.5.2010 (o zahájení procesu vyvlastnění) do 21. 6. 2010 a požádala ministra dopravy, aby ke stejnému datu vládu informoval, zda došlo k uzavření smluv.

Ministr dopravy se rozhodl shrnout dosavadní postup vyjednávání formou detailního přehledu konkrétních kroků v e-mailu paní Havránkové i paní Štrosové, který jim byl dnes odeslán. Přehled bude současně pro informaci poskytnut také vládě na jejím jednání 14. 6. 2010 a je tímto také poskytnut médiím
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama