Ing. Jiří Svoboda

  • ANO 2011
  • Jihočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.10.2019 19:37:00

Ocenění dostane i válečný veterán, hasič a policista

Ocenění dostane i válečný veterán, hasič a policista

Primátor města České Budějovice ocení významné osobnosti.

Medaile Za zásluhy a Za statečnost udělí primátor Jiří Svoboda deseti významným osobnostem v úterý 29. října 2019 od 18.00 hodin v obřadní síni radnice.

„Medaile se udělují pravidelně při příležitosti Dne vzniku samostatného československého státu. Město si velice váží lidí, kteří dosáhli ve svých profesích výrazných úspěchů, nebo projevili osobní statečnost, a tento slavnostní akt vnímáme jako poctu právě pro ně a jejich blízké. Letos bude mezi vyznamenanými zastoupena například podnikatelská, hospodářská, vědecká a kulturní sféra. Ocenění dostane i válečný veterán, hasič a policista. Více zatím prozrazovat nemohu a nechám si to až na slavnostní podvečer,“ říká primátor Jiří Svoboda.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama