Ing. Karel Janko

mpř ČSNS
  • ČSNS 2005
  • Podolanka
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.05.2019 22:49:05

Za národní zájmy.

Za národní zájmy.

Demagogie neoconů i Bruselu.

Vážení přátelé.Již několikrát jsem hovořil na našich demonstracích o kořenech  současného světového zla.  Je to nehorázný hon horních deseti tisíc za mamonem, hon za mocí, hon za ovládnutí spoluobčanů i celých národů, hon  za jejich  pohodlným životem. Ale v podstatě je to hon za ovládnutí  zdrojů rozvoje lidstva. Těch zdrojů  je pět: voda, půda, kovy, energie a lidská pracovní síla. Tak to bylo definováno již v roce 1969.  Ty první čtyři zdroje jsou  již delší dobu nedostatkové, jen pracovní síly je a bude v důsledku koncentrace kapitálu  a  technologického pokroku dostatek. A to nemluvím o imigrantech - ti nejsou většinou použitelní k ničemu.  Kapitalismus - imperialismus  vyčerpal své zdroje rozvoje a zvoní mu hrana. O to víc kope. Obě světové války začaly honem za zdroji rozvoje a za lebensraumem technologicky vyspělého, ale zdrojově nedostatkového Německa. A po 2.světové válce to pokračovalo a pokračuje ze strany USA více jak  70 -ti agresemi -  válkami, útoky a okupací suvereních států. Stále za účelem zajištění jejich  panských potřeb. A potřebují jít dál.  Západ je posedlý "nebezpečným" Ruskem a snaží se svalit všechny svoje problémy na něj. Ale kdo obehnal Rusko svými vojenskými základnami za účelem získání dalšího území, dalších surovinových i energetických zdrojů, dalších odbytišť?  Jsou to USA! Pochopitelně opět za účelem nastolení demokracie- jejich demokracie.   Pokud se jim tento záměr nezdaří, chcípnou na úbytě. Je to nezvratný proces. A já si přeji, aby to bylo již zítra, protože trvalé utahování smyčky kolem krku a hranic Ruska může také skončit světovou apokalypsou. Nedopusťme to.  Pokud je fašismus o ideologii a politice, imperializmus je o ekonomice, zisku a moci. A jak je známo účel světí  prostředky a vítězů se nikdo na jejich cestu k vítězství neptá. Proto nikdy nevíme, proč a jak  hlasují poslanci v parlamentu či senátu, proč je ve vládě rozhodnuto tak a tak, proč se totéž děje v EP, EK. Je to legalizovanou  korupcí našeho vlastního státu, legalizovanou  korupcí i v  EP v podobě statisícových platů, statisícovými náhradami nákladů, korupcí sorosových neziskovek,  členství vlivných v Aspen institutu,   pašalíctví v dozorčích radách a funkcích v různých komisích.    Koho chleba jíš, toho píseň zpívej.   To  však mnohé z nich  prozradí. Ale my občané máme právo vědět, co naším jménem naše vláda podniká - spíše bych řekl co proti nám dělá. 
  Kde končí řád a pořádek, tam začíná demokracie- ale také korupce a státní bordel.
Sociálně inženýrská globalizace společně s uplatňovanou imigrací je trojským koněm kapitálové aristokracie k uskutečnění NWO - tedy k realizaci nového světového řádu tak, jak ji plánoval již na počátku minulého století Couvenhove - Kalergi. Je to plán, jak  ze vzdělaného, kriticky uvažujícího  a tudíž  neposlušného obyvatelstva udělat otroky. Děje se to dnes a denně. Anarchistům vadí všechno, liberálům témeř všechno a fašistům vadí naše práva. Tak se je snaží omezit.
Naše populace je ve veřejnoprávní televizi, tisku, na demonstracích, manifestačních průvodech těch lepšolidí a dokonce ve školách masírována různými ideologiemi:  o potřebnosti imigrace, o gendrové rovnoprávnosti, o lidských právech,  o uplatnění specifických práv LGBT, o MeToo, o inkluzi, o zavedení unisexu, o zavedení  t.zv. politické korektnosti,   atd. Neziskovky a jejich hlásné trouby včetně ČTV  a ČRo  se stále vměšují do života naší společnosti svými mediálními vstupy a útočí v tomto směru  na podstatu naší existence - t.j. na národ, rodinu, přirozenou sexualitu,  kulturu a náboženství,  školní výchovu - tedy naši tradiční evropskou identitu. Zakažme všechny zahraniční neziskovky a ty naše pochybné dejme pod kuratelu.
Nejhorší je, že si tyto zvrácené a nebezpečné ideologie prosazují příslušné menšinové skupiny v parlamentě  jako závaznou normu k zapracování  do  státní  legislativy - tedy do zákona. A neméně žávažné je, že řada  našich poslanců je tím  tak zblblých, uplacených, či zdegenerovaných, že  to akceptuje.   
V této souvislosti jsme pak my vlastenci nazýváni rasisty, extremisty, šovinisty,  xenofoby, rusofily a nevím, jak ještě.   Není to ale naopak? Není to právě ta menšina, která si některé z těchto přívlastků zaslouží? Jsou to Jezinky, které pod heslem politické korektnosti  a rasizmu naruby ukrajují postupně  salámovou metodou  naše přirozená občanská práva. Je smutné, že zákony na obranu určité menšiny, přijaté po druhé světové válce jsou v současné době zcela flagrantně zneužívány na obranu zla. Je proto třeba vystoupit ze stínu -  z té obranné skořápky do které jsme zaháněni a celou tu zkorumpovanou, prohnanou a prolhanou výše jmenovanou bandu Jezinek  deklasovat a vypráskat.   Já se k tomu hlásím. 
Jsme bílý? , jsme vzdělaní?,  máme svoji tisíciletou křesťanskou kulturu?,  máme svoje občanské povinnosti a práva ?, Hajme je!! Hajme je všemi možnými způsoby!.My, kdo nepaříme k pražské kavárně, jsme obviňováni z dělení společnosti.Dělení společnosti je ale nejen v ČR, ale jak je patrné v celém západním světě. Analýzu těchto dvou skupin obyvatel a jejich motivaci jsem provedl před časem - stručně řečeno je v tom zase jen nadvláda monopolního kapitálu, korupce neziskovek, mamon bank, pohodlí a vidina  bezpracného zisku anarchistů,  které/á rozděluje tuto společnost.  Většina - možná všechna světová náboženství má imaginárního boha i dˇábla.   Fašizmus potřebuje toho reálného. Vyzývám ke  sjednocení všech vlasteneckých sil České republiky  i  Evropy.Spojme proto sílu malých stran a hnutí k odporu a pojďme jednotně do parlamemtních voleb. 
Ať žije Česko a bratrské Slovensko!     Ať žijí svobodné národy Evropy!


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama