Ing. Martin Jiránek

  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.12.2020 4:38:00

Teď na nás padá únava, tak jdeme odpočívat

Teď na nás padá únava, tak jdeme odpočívat

Komentář na facebookovém profilu k jedmu magickému ránu.

Já vím, že se toho zase řeší mnoho, ale my jsme si dnes s Petrou dali svítání na Sněžce. Budíček v 4:15, o půl šesté v Malé Úpě a přes Jelenku a Svorovou horu v osm na Sněžce.

Ráno sice byly na východě mraky, takže sluníčko vykouklo až po desáté při cestě zpět, ale šli jsme jasnou nocí za svitu posledního letošního úplňku, takže na cestu bylo krásně vidět. A ten úplněk nám vlastně zcela vynahradil zamračené svítání, takže paráda. Občas jsme ho i chytali. Na naší straně jsou celé Krkonoše, takže civilizace minimální ale na polské straně je hned spád o kilometr dolů a pod kopcem jsou hned města. Takže to v noci svítí úplně jinak než u nás. Jo a zamrzlý Obří důl je shora magický.
A teď na nás padá únava, tak jdeme odpočívat.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama