Ing. Martin Kolovratník

  • ANO 2011
  • Pardubický kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.03.2015 10:11:10 - MarLi

Babišův projev

Souhlasíte s Babišem, že :,,Je to velká strana (myšleno ČSSD), právě taková, proti kterým jste chtěli bojovat? ,,Je zatížena kontroverzní minulostí a je zvyklá na nadstandardní rozhazování veřejných prostředků, kterým si kupuje své voliče.“? A jestli ano, proč s ní sedíte ve vládě? A neříkejte, že nebyla jiná možnost. A nepřijde vám, že se zase vracíme do minulosti kdy na sebe členové Nečasovy vlády házely špínu? Vzpomeňte si ale také, kam to vedlo

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.07.2015 22:32:42 - Ing. Martin Kolovratník
Dobrý den. S tímto názorem pana Babiše jednoznačně souhlasím. Mrzí mě to, ale ze strany ČSSD začínáme být jako koaliční partner čím dál tím více vystavováni neférovým atakům. Politická debata posledních měsíců je často o tom, že ČSSD chce něco utratit (rozhazovat) a my v ANO se ji snažíme brzdit. Proč spolu sedíme ve vládě? Na podzim 2013 takové útoky ještě nebyly a formát Koaliční smlouvy jsme považovali za správně nastavený. To ostatně platí dodnes - propojení našich programů je pro občany ČR pozitivní a reflektuje výsledky voleb. Srovnání s Nečasovou vládou je podle mě absolutně liché. Vzpomeňte si na kauzy odposlechů, 8mi denních mandátů ministrů, hádky apod.  Naše vláda a koalice pracuje, chystá zákony, sněmovna jedná v intenzivním tempu, jsou za námi výsledky. Věřím, že i přes vzájemné potyčky budeme takto efektivně fungovat dál.