Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.03.2014 10:00:23

Druhý den návštěvy prezidenta republiky v Olomouckém kraji

Druhý den návštěvy prezidenta republiky v Olomouckém kraji

Prezident republiky Miloš Zeman pokračoval ve čtvrtek dne 6. března 2014 v návštěvě Olomouckého kraje.

V Mohelnici navštívil sídlo firmy Siemens s.r.o. odštěpný závod Elektromotory Mohelnice, kde mu vedení společnosti představilo její činnost, navštívil samotný provoz a pohovořil se zaměstnanci.

Dále také navštívil akciovou společnost Papcel Litovel, která již více než 60 let vyrábí stroje a technologická zařízení pro papírenský průmysl. I zde si prohlédl provoz firmy - konkrétně zařízení pro recyklaci sběrového papíru a setkal se s jejím vedením i zaměstnanci.

V rámci pracovního oběda se setkal se starosty obcí s rozšířenou působností. V Litovli diskutoval s představiteli města. Jako již tradičně podepsal Kroniku města a dekoroval městský prapor Pamětní stuhou prezidenta republiky. Pohovořit s občany měl poté možnost na náměstí Přemysla Otakara.

V odpoledních hodinách prezident republiky navštívil obec Choliny, kde se pozdravil s místními občany. V Kulturním domě v Prostějově se také potkal s občany a následně na radnici diskutoval s představiteli města. Další zastávkou pak byla společnost FTL-First Transport Lines a.s., která mimo jiné zajišťuje autobusovou i kamionovou dopravu. Prezident republiky zde byl seznámen s činností firmy a setkal se se zaměstnanci.

Druhý den návštěvy zakončil pracovní večeří se zástupci podnikatelů a zaměstnavatelů
Olomouckého kraje.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama