Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.04.2014 12:55:44

Prezident blahopřál prezidentovi Alžírské demokratické a lidové republiky

Prezident blahopřál prezidentovi Alžírské demokratické a lidové republiky

Prezident republiky Miloš Zeman zaslal ve čtvrtek dne 24. dubna 2014 blahopřejný telegram nově zvolenému prezidentovi Alžírské demokratické a lidové republiky, Jeho Excelenci Abdelaziz Bouteflikovi.

Vaše Excelence,

dovolte mi, abych Vám co nejsrdečněji pogratuloval ke znovuzvolení prezidentem Alžírské demokratické a lidové republiky.

Těší mě, že vztahy mezi našimi zeměmi jsou, již od nelehkého získání nezávislosti Vaší země, ukázkou dlouhotrvajícího přátelství a oboustranně prospěšné spolupráce. Ta se v posledních letech vyznačuje, k našemu společnému uspokojení, rozvojem hospodářského dialogu.

Excelence, jsem přesvědčen, že tento pozitivní trend bude pokračovat i nadále a vyjadřuji pevné přesvědčení, že z našich pozic osobně přispějeme k jejich dalšímu prohloubení.

Rád bych Vám, Excelence, popřál pevné zdraví a hodně úspěchů ve Vašem profesním i soukromém životě.

S úctou

Miloš Zeman
Prezident České republiky
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama