ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.07.2015 8:50:34

Sokolovská nemocnice má nový parkovací dům

Sokolovská nemocnice má nový parkovací dům

Pacienti a návštěvníci sokolovské nemocnice často složitě hledali místo na zaparkování. Problémům odzvonilo, nemocnice má nový parkovací dům a centrální registr. Provoz domu je řízen automaticky, po dobu prvních pěti hodin mají lidé parkování zdarma.


​"Nový parkovací dům je stavba, na kterou čekali netrpělivě řadu let všichni klienti sokolovské nemocnice. Jeho zprovoznění je nutným kamínkem do mozaiky rekonstrukce a budování lékařských objektů. Díky snazší dopravní obslužnosti opět vzroste komfort všech, kteří nemocnici Sokolov navštíví," uvedl jednatel skupiny NEMOS David Soukup během slavnostního otevření parkovacího domu.

Stavbu parkovacího domu a centrálního registru financovala společnost Sokolovská uhelná. Předseda dozorčí rady společnosti František Štěpánek zdůraznil, že se i přes počáteční obtíže ohledně dohody s krajským úřadem na pozemcích pro parkovací dům podařilo stavbu úspěšně dovést do konce. Po necelých šestnácti měsících prací dnes parkovací dům nabízí ve dvou patrech celkem 133 parkovací místa včetně stání vyhrazených pro osoby se zdravotním postižením. Parkoviště je přístupné sjezdem ze Slovenské ulice v úrovni spodního podlaží parkovacího domu.

Význam stavby ocenil také náměstek hejtmana Karlovarského kraje Jakub Pánik. "Přístup lidí do nemocnice je teď mnohem jednodušší, velkým bonusem je samozřejmě i dostupnost parkoviště v jakoukoli denní i noční dobu. Další rozvoj sokolovskou nemocnici ještě čeká, kraj plánuje v příštím roce investovat do rekonstrukcí okolo 82 milionů korun," dodal.

Na parkovací dům navazuje budova centrálního registru, která je propojena se stávajícím pavilonem B. V budově najdou návštěvníci recepci a sociální zařízení.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama