Jan Dočekal

  • Svobodní
  • Praha 6
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,09. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.08.2022 14:40:00

Dostupná energie je základním předpokladem ekonomického rozvoje

Dostupná energie je základním předpokladem ekonomického rozvoje

Komentář na facebookovém profilu k důsledkům zdražování energie

 Není čas na hrdinství. Ve světle řady velkých i malých událostí typu současný konflikt na Ukrajině, požár v Hřensku, přeprava uhlí do ČR z Austrálie atd., atd. je snaha prosadit Green Deal a Fit for 55 naprostou sebevraždou celého kontinentu v přímém přenosu.

Dostatek levné a dostupné energie je základním předpokladem ekonomického rozvoje a zvyšování životní úrovně každého z nás. Její nedostatek a přílišná drahota je schopná zlikvidovat celá průmyslová odvětví a poslat nás s mírnou nadsázkou řečeno zpátky do jeskyň.

Skutečně se nechci dožít toho, že budu za svitu svíčky v muzeu obdivovat rychlovarnou konvici a klimatizaci. Přijde někomu normální číst ve zprávách o tom, jak se díky růstu cen energií zavírají pekárny, sklářské provozy atd? Mně teda ne!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama