ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.08.2014 11:54:41 - majli

ČSSD

Kritizujte tady multikulturalismus, co ale říkáte na to, že nejhorší je v tomto ČSSD? ta přece v čele s Dienstbierem podporuje pozitivní diskriminaci menšin

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.09.2014 13:15:30 - MUDr. Pavel Lebeda
Extrémní lidskoprávní názory jsou jedním z důvodů mého rozvodu s ČSSD. V podstatě s vámi souhlasím. Ideu multikulturalizmu v tichosti opousítí i ty země, které jí věřily a otevřely se přílivu imigrantů z třetích zemí. Přivodily si obrovské problémy s kriminalitou, parazitováním na sociálním systému, obtížný sociální smír a občanské soužití. Na tyto jevy máme své vlastní odborníky. Islamizace a nebezpečí terorizmu zaměstnává v některých otevřených zemích nadmíru bezpečnostní  agentury a rozvědky.  Ubezpečuji vás ,  že naše zákony i praxe jsou velmi opatrné a uvážlivé. Pokud nejsou překonány korupčním postupem ( Rusové, Vietnamci ) nezdá se, že by v dohledné době u nás hořela předměstí a radoval ose.