Mgr. Jiří Zimola

  • Z 2020
  • Nová Bystřice
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.09.2016 13:56:00

Obchvat Lišova brzdí pouze a jen Lišov samotný

Obchvat Lišova brzdí pouze a jen Lišov samotný

Reakce jihočeského hejtmana Jiřího Zimoly na nepravdivé informace, rozeslané médiím starostou města Lišov.

 Starosta města Lišov dnes rozeslal médiím dopis, který, slušně řečeno, opět obsahuje tak mylné informace, že na něj není možné nezareagovat. Dovolte mi tedy v krátkosti naprosto jasně shrnout naprosto jasná fakta:

Obchvat Lišova brzdí pouze a jen Lišov samotný, tedy přesněji řečeno místní radnice.

Pouze město Lišov totiž doposud nepodepsalo potřebné smlouvy o přeložkách.

Úředníci českobudějovického magistrátu nyní budou muset napravovat chyby, kterých se při vydávání územního rozhodnutí dopustili úředníci lišovské radnice. Právě tyto vlastní chyby zastavily celý proces výstavby budoucího obchvatu.

Vedení Lišova navíc nekomunikuje ani s vedením Ředitelství silnic a dálnic, nikdo z Lišova se nezúčastňuje důležitých jednání.

Jinými slovy, naprosto chybí jak snaha, tak kompetentnost. Mrzí mne, že zatímco spousta jiných pro Lišov pracuje, v Lišově samotném mrhají energií na lživý předvolební povyk.

(Další zdroje k potvrzení výše uvedených informací: Jihočeské ředitelství ŘSD - Ing. Vladimíra Hrušková, Magistrát města Č. Budějovice - stavební úřad, MÚ Lišov, Sdružení pro obchvat města Lišov a obce Štěpánovice - Pozn: Poslední aktualizace www stránky sdružení byla v říjnu 2015)

Jiří Zimola
hejtman Jihočeského kraje

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama