Mgr. Martin Kupka

  • ODS
  • ministr dopravy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.03.2020 12:21:00

Vyjádření ministryně Schillerové je skandální, měla by se omluvit

Vyjádření ministryně Schillerové je skandální, měla by se omluvit

Místopředseda ODS Martin Kupka kritizuje ministryni financí Alenu Schillerovou za její vyjádření na adresu lidí, postižených koronavirovou krizí.

 Ministryně financí řekla, že se po krizi často objevují i „černí pasažéři“, kteří žádají o odškodnění, ačkoliv na něj nemají nárok. Schillerová by podle něj měla připravit hlavně opatření, která živnostníkům pomůžou.

„Vyjádření ministryně Aleny Schillerové o ‚černých pasažérech‘ je naprosto skandální. V situaci, kdy živnostníci a podnikatelé nemají záruky, že jim vláda pomůže krizi způsobenou koronavirem vyřešit, by měli ministři připravovat protikrizová opatření, ne tuto ohroženou skupinu lidí urážet a uvrhovat je do ještě hlubší nejistoty. ODS oproti tomu přišla s balíkem konkrétních opatření, která by živnostníkům a podnikatelům v těchto těžkých chvílích skutečně pomohla. Vyzýváme vládu k okamžitému jednání,“ říká místopředseda ODS Martin Kupka.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama