ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.08.2016 19:08:00

Určitě je lepší, když má Praha stavební předpisy šité na míru

Určitě je lepší, když má Praha stavební předpisy šité na míru

Nová pravidla, která měla utáhnout uzdu developerům a omezit počet reklamních ploch, vznikala dobrodružným způsobem a možná se budou brzy měnit.

Pro Prahu je určitě lepší, že má stavební předpisy šité na míru. Českému rozhlasu Plus to řekla náměstkyně primátora Petra Kolínská (SZ). Nová pravidla, která měla utáhnout uzdu developerům a omezit počet reklamních ploch, vznikala dobrodružným způsobem a možná se budou brzy měnit.

„Dávají konečně stavebníkům, investorům a projektantům pevnou půdu pod nohama. Teď se Praha několik let zmítala v problémech, kdy předpisy platily, neplatily, vraceli jsme se k těm starým, takže je dobrá zpráva, že je jasné, jaká pravidla budou platit. A ta pravidla vznikala takovým hodně dobrodružným způsobem. Takže kritika, která k nim přichází, má v mnoha ohledech svůj logický základ. Řekněme, že po roce či roce a půl jejich používání bychom je měli vyhodnotit a říct si, jestli bychom některé věci nemohli vylepšit,“ uvedla Kolínská.

Poslechněte si celý rozhovor

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama