Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.02.2019 19:26:26

EU zintenzivní boj proti podvodům

EU zintenzivní boj proti podvodům

V pondělí budou europoslanci jednat o evropském programu boje proti podvodům, který navrhla Evropská komise na období 2021-2027. Účelem programu je podpora užší spolupráce mezi členskými státy při ochraně finančních zájmů EU.

  Projekty zahrnují školení, zavedení informačních systémů používaných k hlášení zjištěných nesrovnalostí týkajících se fondů EU. „Finanční prostředky evropských daňových poplatníků je třeba důsledně chránit, europoslanci tuto svoji úlohu plní důsledně, jak jsme prokázali v nedávné době. U tohoto nového programu jsme ve výboru jednali o tom, aby nedošlo k překrývání pravomocí s již existujícími programy, ale to se nám nakonec podařilo vyřešit,“ říká Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL), vice-koordinátor poslaneckého klubu ELS ve Výboru pro kontrolu rozpočtu.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama