Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.08.2021 21:54:00

Odmítáme Green Deal v jeho současné podobě

Odmítáme Green Deal v jeho současné podobě

Komentář na facebookovém profilu k unijnímu projektu Green Deal.

 Odmítneme „GREEN DEAL“ v jeho současné podobě!

MHD v Praze a okolí zdražuje – od neděle vás cestování městskou hromadnou dopravou po Praze a středních Čechách bude stát až o čtvrtinu více. Pokud tedy nejste dítě do 15 let, senior nad 65 let, případně neprokážete hmotnou nouzi, budete muset sáhnout hlouběji do kapsy. Co však opravdu stojí za zdražováním? ??

Stopy vedou až k zelené revoluci, kterou známe pod pojmem „Green Deal“ nebo „Zelená dohoda pro Evropu“. Klimatický plán pro Prahu zahrnuje dlouhý seznam opatření – ta mohou podle kritiků přijít řádově na miliardy korun. Zdeněk Hřib (Piráti), primátor hlavního města, nechce prozradit odhadované náklady.

BRÁNÍME ZÁJMY ČESKÉ REPUBLIKY A JEJICH OBČANŮ.

Zdražování MHD je pouze prvním z mnoha důsledků Green Dealu. V budoucnu podraží energie, bydlení, doprava, potraviny, vytápění, průmyslová výroba, stavební práce a další. Za vznešeným cílem snížit emise skleníkových plynů do roku 2030 se skrývá řada omezení a rapidní zvýšení životních nákladů. Změnu pocítí každý z nás.

Evropská komise se svou zelenou politikou přehlíží vážné dopady na obyvatele, firmy a odlišnou životní úroveň jednotlivých zemí, proto:

  • Odstoupíme od škodlivých a neefektivních mezinárodních dohod.
  • Umožníme racionální využití obnovitelných zdrojů jako doplněk energetického mixu.
  • Ukončíme umělé zvýhodňování ztrátových ekologických aktivit a z nich profitujících ekologických alarmistů.
  • Podpoříme jadernou energetiku a smysluplné dotěžení zásob uhlí.

Pražský primátor Zdeněk Hřib uvolnil dotaci 650 000 Kč pořadatelům festivalu Prague Pride na vzdělávací program LGBTQ. Pořadatelé vyzývají, aby rodiče nenechávali doma své děti, kteří si – podle jejich slov – mohou užít program stejně jako dospělí. 

Otázkou zůstává, kde Praha bere peníze na podporu LGBT a dalších ideologií, když se následně snaží dohánět ztráty zdražováním MHD a dalších služeb.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama