Mgr. Bc. Vít Rakušan

  • STAN
  • 1. místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.01.2020 8:38:00

Tak se k nám chovali za Ratha, proto jsme šli do politiky

Tak se k nám chovali za Ratha, proto jsme šli do politiky

Komentář na facebookovém profilu k jednání se Středočeským krajem

Politická příslušnost nad prospěchem kraje. 2,5 miliardy pro Středočeský kraj? Zapomeňte. Paní hejtmanka přijde s lepším návrhem. A já se ptám - tohle opravdu chceme???

Představte si situaci, že opoziční hnutí něco předloží a vy řeknete, fajn, to má myšlenku, pojďme na tom pracovat, pomůže nám to všem. Ta absolutní neochota vnímat názor klubu, který má jen o jeden hlas méně, koukat na věc v souvislostech, ta argumentace, že “jsme jim to neřekli s předstihem” nebo “je to jen předvolební tah”... Přesně takhle se k nám na kraji chovali za Ratha, přesně proto většina z nás vstoupila do politiky. Arogance moci, nemožnost připustit si, že někdo má nejen právo na názor, ale možná i pravdu.

Tento návrh podáváme jako Starostové a nezávislí ve více krajích. Tento návrh se na půdu sněmovny prostě dostane. A bude to hnutí ANO, které bude muset vysvětlovat, proč nemyslí na kvalitní život lidí v celé zemi.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama