Ing. Martin Jiránek

  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.03.2020 17:09:00

Mám pro vás takovou výzvu

Mám pro vás takovou výzvu

Komentář na facebookovém profilu k době koronavirové

Mám pro vás takovou menší výzvu. V následujících měsících to bude složité, to všichni už nějak víme. Budou přicházet špatné zprávy nejen z oblasti zdravotnictví, ale i hospodářství či oblastí sociálních či psychologických. Mnoha lidem se prostě ekonomicky či lidsky přitíží.

Věřím, že si budeme víc pomáhat, je to vidět třeba na šití roušek. Více si ale také pojďme psát a informovat se o těch dobrých věcech, co se dějí a podařily se. A to jak ve vašem nejbližším okolí, tak i v republice či ve světě. Budeme se tak cítit líp. Osobně si dávám závazek, že budu dle tohoto moc milého gifu více "šířit dobré vibrace".?? Zároveň budu zjišťovat informace, co nejvíc pravdivě je popisovat a věcně vysvětlovat, co se děje a jak se na to můžeme dívat. A budu moc rád za věcné komentáře a diskuzi.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama