Bc. Emil Pernica, DiS.

  • KSČM
  • Blansko
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.04.2020 12:52:34

Blíží se krajské a senátní volby

Blíží se krajské a senátní volby

Přes všechny strasti, které dnes prožíváme nelze zapomenout na blížící se volební podzim letošního roku.

Přes všechny strasti, které dnes prožíváme nelze zapomenout na blížící se volební podzim letošního roku. Lidé si velmi dobře uvědomují, že kraj je jedna z institucí, která je pro ně důležitá a může jim pomoci v jejich denních starostech. Při krajských volbách a konec konců i těch senátních si lidé vidí tak říkajíc více do talíře.

Kandidují známé osobnosti, o kterých mají ve většině případů dobré informace a vědí, jak se po celou dobu chovají a zda skutečně ve prospěch občanů pracují. Myslím, že ani v letošních volbách tomu nebude jinak. KSČM připravila kvalitní volební program, který je vytvořen na základě konzultací potřeb se širokou veřejností. Každý z občanů si tak může najít v našem programu to, co ho bezprostředně osloví.

Česká republika potřebuje soustavně budovat svoji soběstačnost v odvětvích potravinářského průmyslu, v rostlinné a živočišné výrobě, v telekomunikačních systémech a technologiích a beze sporu i v oblasti která se týká vody a jejího vlastnictví tzn. vrátit vodu do rukou obcí, měst a státu. Budeme se také zasazovat o zvýšení potravinové soběstačnosti, která přispěje k tomu, abychom na pultech obchodů nenacházeli potraviny drahé jako dnes. Je třeba zasadit se o to, aby pracující občané České republiky měli adekvátní mzdu za odvedenou práci.

Jedním z důležitých bodů je i zastavení vyvádění dividend do zahraničí. Trváme na důrazném omezení a zastavení výdajů na vojenské mise vyjma misí podporovaných OSN a misí humanitárních. Naší republice by rozhodně prospělo nastolení bankovní a digitální daně, což povede k narovnání podmínek v českém daňovém prostředí.

To jsou jen namátkou některé body z našeho programu, který dlouhodobě prosazujeme a budeme prosazovat i nadále. Tolerance současné vlády nám rozšířila prostor k pomoci občanům v různých oblastech života. A tak návrhy, které jsme předložili a důrazně prosazovali vláda koncepčně zařadila na své jednání, podpořila a parlament následně schválil. Je to jednoznačný úspěch, kterého jsme touto formou docílili.

Věřme tedy, že i nadále budeme navrhovat taková opatření, která pomohou zlepšit náš život.

Bc. Emil Pernica, zastupitel města Blansko a předseda OV KSČM
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama