Sociální demokracie

Svoboda, solidarita, spravedlnost.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.05.2022 21:09:00

Turné sociální demokracie Nový začátek

Turné sociální demokracie Nový začátek

Turné sociální demokracie Nový začátek pokračuje ve středu 11. května 2022 návštěvou Zlínského kraje.

 Předseda ČSSD Michal Šmarda a místopředsedkyně Daniela Ostrá se během dne setkají s krajskými zástupci, místostarosty měst Bystřice pod Hostýnem a Kroměříž a s náměstkyní hejtmana Zlínského kraje. Ve večerních hodinách se uskuteční neformální debata se členy a sympatizanty, ale i s kritiky sociální demokracie v restauraci U Zlatého kohouta v Kroměříži.

Program Zlínského kraje – středa 11. 5. 2022:

  • 11:00-12:15 Městský úřad Bystřice pod Hostýnem – setkání s místostarostou Jiřím Ottem
  • 14:00-16:00 Městský úřad Kroměříž – setkání s náměstkyní hejtmana Zlínského kraje Olgou Sehnalovou a s místostarostou města Kroměříž Karlem Holíkem. Součástí programu bude vyhlídková jízda vláčkem po městě.
  • 18:00-19:30 Hotel U Zlatého kohouta, Velké náměstí 21/3, Kroměříž - Nový začátek: neformální setkání a debata vedení sociální demokracie - zástupci veřejnosti, sympatizanti i kritici sociální demokracie.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama