Ing. Martin Kolovratník

  • ANO 2011
  • Pardubický kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.10.2022 18:12:00

Výsledek nesmyslné politiky „AntiBabiš“

Výsledek nesmyslné politiky „AntiBabiš“

Komentář na facebookovém profilu ke stavebnímu zákonu.

 Tohle není nic jiného než výsledek nesmyslné politiky „AntiBabiš“. Vládní koalice se jednoduše rozhodla, že zničí všechno, co je spojené s hnutím ANO. Nezajímá ji přitom, že nový stavební zákon zvítězil v prestižní anketě Zákon roku a byl oceněn širokou veřejností jako nejužitečnější právní norma minulého roku.

Tahle „ideologická zaslepenost“ je prostě špatně! Politici mají pracovat pro občany a dělat zákony, které posunou naši zemi vpřed. Ministr Ivan Bartoš ovšem dělá pravý opak a zdá se, že chce naši zemi co nejvíce poškodit.

Páni ministři Ivan Bartoš a Martin Kupka, stáhněte tento nesmyslný návrh, dokud je ještě čas a pojďte si společně sednout k jednomu stolu. A najděme dobré společné řešení. Tenhle experiment vám totálně nevyšel.

Zdroj ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama